Σε εγχείρηση θα υποβληθεί ο Petter Solberg [video]

Σε εγχείρηση θα υποβληθεί ο Petter Solberg [video]

Μετά το ατύχημα που είχε στον ημιτελικό αγώνα του Rallycross στη Λετονία

Τελικά το ατύχημα του Peter Solberg στα ημιτελικά του αγώνα του Rally Cross στη Λετονία ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο φαινόταν αρχικά. 
Ο αγώνας είχε διακοπεί και ο Solberg οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 
 
Σήμερα, ο ίδιος με αναρτησή του στο Facebook εξηγεί τι ακριβώς συνέβη:
 
«Πριν από τέσσερις μέρες - γράφει- μπλέχτηκα σε μια σύγκρουση στον ημιτελικό του FIA World RX της Λετονίας. Οι έξετάσεις στο νοσοκομείο, πρώτα στη Λετονία και στη συνέχεια στη Σουηδία, αποκάλυψαν ότι έχω μια σπασμένη κλείδα και δύο σπασμένα πλευρά. Πονάω πολύ. 
Σήμερα αποφασίστηκε ότι θα υποβληθώ σε εγχείρηση τη Δευτέρα στη Σουηδία για να σταθεροποιήσω την κλείδα.
 
Εγώ προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την επέμβαση αυτή τη στιγμή που οι προθέσεις μου είναι να αγωνιστώ στη Γερμανία το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον αποφάσισα να το δοκιμάσω, και αν δεν μπορέσω, θα το αποδεχτώ.
 
Ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμένα να μην είμαι στην πίστα να γιορτάσω την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου της ομάδας μου και του Johan Kristoffersson. Αντ 'αυτού φώναζα από τον πόνο στο νοσοκομείο. Ωστόσο είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτό που επιτύχαμε ως ομάδα αλλά και για τον Johan.
Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος σε αυτό που έχω μπροστά μου, να τρώω σωστά, με αποθεραπευτώ, να κοιμάμαι αρκετά και να ξεκουραστώ. 
Θέλω να ευχαριστήσω -κατέληξε - τη σύζυγό μου Pernilla, τον γιος μας Oliver και ολόκληρη την ομάδα της Volkswagen Sweden καθώς και τον γιατρό Klas-Göran Gravander και τους αθλητές του Monster Energy 4x Speedway, Greg Hancock και Aleris Karlstad».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube