Rotax Festival την 1η Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Μεγάρων

Rotax Festival την 1η Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Μεγάρων

Φιλικός αγώνας, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, υπηρεσιών και μιας νέας κατηγορίας για το Rotax Max Challenge 2018.

Η Rotax Hellas την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου οργανώνει στην πίστα καρτ του αυτοκινητοδρομίου των Mεγάρων το 1ο Rotax Festival 2017.

To πρόγραμμα που θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί, θα περιλαμβάνει εκτός από τους αγώνες Micro, Junior, Senior και DD2 και δύο αγωνιστικές πρεμιέρες. H πρώτη θα είναι αυτή της κατηγορίας Mini (για οδηγούς ηλικίας 10-13 χρονών ) με σασί καρτ 1040, μία κατηγορία που αναμένετε να κάνει την διαφορά το 2018, αφού θα συμπεριληφθεί στο Έπαθλο Rotax. Η δεύτερη πρεμιέρα είναι αυτή της κατηγορίας “Kart4all” με ενοικιαζόμενα τετράχρονα καρτ της Fortune Motorsport. Σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν έμπειροι οδηγοί αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι.

Όλο το πρόγραμμα του 1ου Rotax Festival 2017 αποσκοπεί στην ευχαρίστηση των οδηγών, οι οποίοι χωρίς βαθμολογικό άγχος θα απολαύσουν ένα αγώνα γιορτή, μία αναμέτρηση-προετοιμασία για τον επόμενη χρονιά. Τα Βραβεία Rotax, θα είναι μία ξεχωριστή λαμπρή εκδήλωση του 1ου Rotax Festival 2017, αφού θα τιμηθούν άνθρωποι, ομάδες και σωματεία που έχουν συμβάλει στην διαμόρφωση της ιστορίας της Rotax στην Ελλάδα.

Κάτι νέο και διαφορετικό είναι ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το καρτ, στον οποίο θα πάρουν μέρος νέοι  (όχι επαγγελματίες) φωτογράφοι, μαθητές-φοιτητές των σχολών φωτογραφίας. Τα έργα τους, οι εικόνες που θα δημιουργήσουν στο Rotax Festival 2017, θα εκτεθούν στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας με θέμα το καρτ.

Το αγωνιστικό σκηνικό λοιπόν αλλάζει, καθώς συνδυάζετε με άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Το karting συστήνεται σε ένα νέο ευρύτερο κοινό, που θα έχει την ευκαιρία για την πρώτη προσέγγιση στο Rotax Festival 2017, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube