Ράλι ΔΕΘ: Υπέκυψε ο θεατής που τραυματίστηκε νωρίτερα [συνεχής ενημέρωση]

Ράλι ΔΕΘ: Υπέκυψε ο θεατής που τραυματίστηκε νωρίτερα [συνεχής ενημέρωση]

47χρονος ο νεκρός - Διεκόπη οριστικά ο αγώνας - Εκτός κινδύνου οδηγός και συνοδηγός

Δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη διάρκεια του 49ου Ράλι ΔΕΘ, στην παλιά ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου στη διάρκεια της 3ης ΕΔ του αγώνα. 

Περίπου στις 10 πμ ο οδηγός αυτοκινήτου που μετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο του σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν θεατή που βρισκόταν εκεί και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί.

Ο τραυματισμός του όπως φαίνεται ήταν πολύ σοβαρός και λίγο μετά ο άτυχος 47χρονος θεατής υπέκυψε.

Οδηγός και συνοδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο Πολυγύρου με την κατάσταση του ενός (Γ. Φιλλιπίδης) να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ ο δεύτερος (Λ. Μαχαίρας) νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους με κάποιους πόνους στα πλευρά.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

Ο αγώνας διεκόπη οριστικά μετά από απόφαση των αγωνοδικών και τα αυτοκίνητα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. 

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομική διεύθυνση κεντρικής Μακεδονίας για τη θανάσιμη παράσυρση θεατή στο ράλι ΔΕΘ. Όπως αναφέρει

Πρωινές ώρες σήμερα (18-09-2016), στην Παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, κατά την διάρκεια του αγώνα «Rally ΔΕΘ», ένας 47χρονος ημεδαπός θεατής, παρασύρθηκε από αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επιπλέον στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ένας 51χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε και με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube