Ράλι Αλμυρός 2017: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές.

Ράλι Αλμυρός 2017: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές.

Τις 33 έφτασαν τελικά οι συμμετοχές του Ράλι Αλμυρός, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της Οργάνωσης.

Με 33 συμμετοχές θα γίνει τελικά το Ράλι Αλμυρός 2017 το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αν και κάποιοι μπορεί να σταθούν στην απουσία πολλών τετρακίνητων αυτοκινήτων παρόλα αυτά αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας αφού ποιος μπορεί άραγε να αγνοήσει τον Γορίτσα με Mitsubishi Lancer Evo X ή τον Παναγιωτόπουλο με Subaru Impreza;

Οι δυο τους θα παλέψουν για την 1η θέση της Γενικής, εκτός απροόπτου. Όμως καραδοκεί ο Γεροδήμος με το Opel Astra H OPC και ο Γιώργος Περγάμαλης με Sierra. Στην C3 σίγουρα οι Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R και Νίκο Βάτσος με Renault Clio R3  είναι τα φαβορί για την κατηγορία τους αλλά και θα έχουν λόγο και για την Γενική με τον  Αλέξη Μουρίκη να δοκιμάζει σε πανελλήνια πρώτη το νέο του όπλο. Δύο εμφύλιοι ο ένας ανάμεσα στα Ibiza των Ανδριτσάκη και Λάκη και ο άλλος ανάμεσα στα Golf των Νταή και Ντιντή θα πιέσουν ο ένας τον άλλο για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. σπρώχνει. Οι Μπακιρτζόπουλος, Μπαξεβανάκης και Αναστασοβίτης θα είναι εκεί στο κυνήγι της διάκρισης, με τους δύο πρώτους να κάνουν αναγνωρίσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη βροχή και τον τρίτο να κατεβαίνει από Παρασκευή για να εξοικειωθεί με τις Ειδικές.

Στην C4 μπορεί οι συμμετοχές να είναι μεν λίγες, αλλά είναι άκρως ποιοτικές. Ξεκινώντας από τον πιο μακρινό, ο Περάκης θεωρείται το μεγάλο φαβορί κόντρα στους τοπικούς Διαμαντή και Μυλωνά που δεν θα πέσουν αμαχητί. Έχοντας ο μεν πρώτος τρομερή εμπειρία και ο δεύτερος γνώση των Ειδικών αφού πέρσι ξεσήκωνε τον κόσμο με τα περάσματά του.Κανείς δεν λησμονεί τον Ζάχαρη με το πανέμορφο Peugeot 106 kit car που έδειξε πέρσι να βελτιώνεται Ειδική με Ειδική.

Στην C5 όπως είναι λογικό ο περσινός νικητής Μαργαρώνης φαντάζει φαβορί. Αν τελικά επικρατήσει δεν θα το κάνει ούτε φέτος εύκολα αφού με ίδιο αυτοκίνητο θα συμμετάσχουν ο Θεοφανίδης ο οποίος όπου δηλώνει συμμετοχή αυτόματα χρίζεται φαβορί για τη νίκη και ο Θανάσης Τσιτσιγιάννης που ξέρει τις διαδρομές καλύτερα ίσως από τον καθένα λόγω εμπλοκής του στην οργάνωση. Φυσικά κανείς δεν ξεγράφει τα δύο Ε9 αφού τόσο ο Δήμου με Polo όσο και ο Παρασκευάς με Swift τρέχουν για να νικήσουν με τον δεύτερο να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση πέρσι. Ενώ και ο Μαγγιδάς γνωρίζει πως να πάρει ό,τι καλύτερο από το 106 του.

Στην C6 ξεκινώντας από τη Ν2 οι Μπενούκας (νικητής στο Αττικό), Μιχαήλ (δεύτερος πέρσι), Κορνελάκης (που θέλει εκδίκηση για την Ειδική των Αγίων Θεοδώρων) και Πολυχρονόπουλος (που χτυπάει τριάδα σε κάθε αγώνα) αναμένεται να κυνηγιούνται από τα πρώτα μέτρα προς όφελος των Αναστασίου και Πατατούκου που μπορεί να χρειαστούν λίγα χιλιόμετρα για να βρουν τα πατήματα τους αλλά μετά θα είναι και αυτοί στο παιχνίδι του βάθρου.

Η Α5 έχει λίγους αλλά εξαιρετικούς. Σίγουρα η προϊστορία του Λεσιώτη με Peugeot μιλάει από μόνη της χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Μανούσκος και Δαμασιώτης με Yaris δεν θα παλέψουν για τη νίκη της κατηγορίας. Ας μην ξεχνάμε πως πέρσι ο τελικός νικητής της C6 ήταν ο Μπέρτζεμης με Yaris.

Το Ράλι Αλμυρός 2017 έρχεται το διήμερο 17-18 Ιουνίου. Αν βρεθείτε στην περιοχή, μην το χάσετε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube