Πρόγραμμα αγώνων Καρτ 2015

Πρόγραμμα αγώνων Καρτ 2015

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, σε σχέση με πέρσι αλλά και με την αναγγελία του προγράμματος για τους αγώνες αυτοκινήτου, η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Καρτ για το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2015.

Είναι σχεδόν ειρωνικό που επελέγη η Πρωταπριλιά για να γίνει η ανακοίνωση του προγράμματος. Ελπίζουμε ωστόσο πως δεν πρόκειται για αστείο και θα τηρηθεί στο σύνολό του.

Ιδιαίτερη έκπληξη, φυσικά θετική, αλλά και ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμφάνιση στο πρόγραμμα ενός δεύτερου αγώνα σε σιρκουί πόλης. Μετά την Πάτρα και η Θεσσαλονίκη φέρεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΜΑ, έτοιμη να διοργανώσει αγώνα στους δρόμους του κέντρου της, το τριήμερο 12 ως 14 Ιουνίου. Το PICK Πάτρας, εδραιωμένος θεσμός πλέον, θα γίνει στις 3 και 4 Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι μετά την ανάρτηση των ημερομηνιών για το Πρωτάθλημα και τα Έπαθλα, οι υπεύθυνοι της πίστας Kartodromo, σε συνεννόηση με την ΑΛΑ, θα προτείνουν στην Επιτροπή Καρτ ημερομηνίες για το δικό τους Έπαθλο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα και τους Κανονισμούς Καρτ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το DRIVE θα συνεχίσει και φέτος να υποστηρίζει τον χώρο του αγωνιστικού Καρτ, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αγώνων που αφορά κυρίως παιδιά και εφήβους είναι φυτώριο ταλέντων για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και ασφαλέστερων μελλοντικών οδηγών για τους δρόμους μας.

Όπως και πέρσι θα συμμετάσχουμε στην κατηγορία DD2 Seniors του Rotax Max Challenge, σε επιλεγμένους αγώνες, με προτεραιότητα τα (ελπίζουμε να είναι πράγματι δύο) σιρκουί πόλης.

Αναλυτικά, το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
16 – 17     Μαΐου
4 – 5         Ιουλίου
29 – 30     Αυγούστου
7 – 8         Νοεμβρίου

D CUP
2 – 3         Μαΐου
11 – 12     Ιουλίου
24 – 25     Οκτωβρίου
28 – 29     Νοεμβρίου

Rotax Max Challenge
25 – 26     Απριλίου
27 – 28     Ιουνίου
19 – 20     Σεπτεμβρίου
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube