Το πιο ευέλικτο και διασκεδαστικό όχημα στον κόσμο! [video]

Το πιο ευέλικτο και διασκεδαστικό όχημα στον κόσμο! [video]

Δείτε ένα τρίκυκλο Piaggio Ape με κινητήρα Honda CBR600 να κάνει απίστευτα ντριφτ και αστραπιαίες αλλαγές πορείας σε αγώνα δεξιοτεχνίας.

Το Piaggio Ape είναι το πιο συνηθισμένο όχημα στους ιταλικούς δρόμους – όχι όμως ΑΥΤΟ το Ape.

Την τρίκυκλη «Μέλισσα» της Piaggio-Vespa τη συναντάμε ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας και σε διάφορες μορφές, από επιβατικό “taxi” Calessino έως ανοιχτό ή κλειστό φορτηγάκι 50 και Classic. Η Ape του Loris Rosati όμως δεν έχει καμία σχέση με μεταφορές τουριστών ή παραδόσεις εμπορευμάτων.

Το αγωνιστικό  Ape Proto διατηρεί μεν το κουβούκλιο και το τιμόνι μοτοσικλέτας, όμως έχει χαμηλώσει, το μεταξόνιό του έχει κοντύνει, φοράει φαρδιά αγωνιστικά λάστιχα πίσω και ο αργόστροφος μονοκύλινδρος κινητήρας των 50 ή 200 κυβικών έχει δώσει τη θέση του σε έναν 4κύλινδρο 600άρη Honda που γυρίζει στις 13.000 rpm και αποδίδει πολύ πάνω από 100 άλογα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ασύλληπτα υπερστροφικό τρίτροχο καρτ με καμπίνα – που έχει μάλιστα τα χρώματα του Lightning McQueen από την ταινία Cars!

Δείτε –και ακούστε– τον σούπερ-χερά Loris Rosati να κάνει απίστευτα ακροβατικά στον αγώνα δεξιοτεχνίας Historic Cars 2018 που έγινε στους δρόμους του Camaiore, στην Ιταλία. Ντριφτ, στροφές στους δύο τροχούς και στο τέλος μια σειρά από «ντόνατς» για τους θεατές, που κόβουμε το κεφάλι μας ότι τον λατρεύουν.

[Πηγή: 19Bozzy92 / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube