Παρά λίγο ζημιά 30 εκατομμυρίων! [video]

Παρά λίγο ζημιά 30 εκατομμυρίων! [video]

Δείτε πώς μια αγωνιστική Jaguar E-type αποφεύγει για χιλιοστά μια ανεκτίμητη Ferrari 250 GTO στον αγώνα Goodwood Revival.

Το Goodwood Revival, η φημισμένη εκδήλωση ιστορικών αυτοκινήτων που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη, είναι γνωστό για τη σκληροπυρηνική, «όλα ή τίποτα» φιλοσοφία των αγώνων του.

Οι οδηγοί πιέζουν τα αυτοκίνητά τους στο όριο, αδιαφορώντας εντελώς για το αν αξίζουν εκατομμύρια.

Ο οδηγός της συγκεκριμένης E-type χάνει τον έλεγχο σε μια δεξιά στροφή της πίστας του Goodwood, και παρά τρίχα να χτυπήσει μια Ferrari 250 GTO των 30 εκατομμυρίων και να τη στείλει στην μπαριέρα.

Στο video τον βλέπουμε να πλησιάζει τη Ferrari με σκοπό να της χωθεί από την εσωτερική, αλλά μπαίνει στη στροφή υπερβολικά γρήγορα, χάνει το πίσω μέρος και «σβουρίζει» αποφεύγοντας την GTO για χιλιοστά, για να σταματήσει εκτός πίστας, ευτυχώς αλώβητος.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των ανεκτίμητων αγωνιστικών αυτοκινήτων θα πρέπει να ξεφύσησαν με ανακούφιση, λίγο πριν πάθουν συγκοπή. Για το κοινό, οι αγώνες των κλασικών αυτοκινήτων μπορεί να είναι θεαματικοί, όμως οι ιδιοκτήτες τους ρισκάρουν ολόκληρες περιουσίες. Και είναι προς τιμήν τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube