Ολα έτοιμα για τo 6ο P.I.C.K.-λουξ Cola στις 27-28 Σεπτεμβρίου

Ολα έτοιμα για τo 6ο P.I.C.K.-λουξ Cola στις 27-28 Σεπτεμβρίου

Το DRIVE θα είναι εκεί όχι μόνον ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και με αγωνιστική συμμετοχή

Για άλλη μια χρονιά οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν αγωμιστική πίστα, αλλά και πίστα επιδείξεων αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης.

Το 6ο PICK-λουξ Cola θα «ζωντανέψει» το κέντρο της πόλης, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική ανάδειξη του PICK.

Πλέον το Διεθνές Σιρκουί Καρτ αποτελεί διοργάνωση - σταθμό για την Πάτρα, αλλά και μέρος της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.



ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc -CSAI, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX–ROTAX DD2 MASTERS–RM1, SUPER. Μάλιστα, για εφέτος η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK και συγκεκριμένα τη SENIOR, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους. Πρόκειται για μια κατηγορία η οποία χαρακτηρίζεται «Πρωταθληματική» και οι Τεχνικές της προδιαγραφές είναι σύμφωνα με τον Τεχνικό κανονισμό του Πρωταθλήματος 2014 για την κατηγορία SENIOR.

 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Στη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν show με μηχανές και αυτοκίνητα από καταξιωμένες ομάδες που θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα οδηγώντας στα… άκρα τη διάθεση των θεατών.
Στο 6ο PICK - LOUX COLA θα θαυμάσουμε -μεταξύ άλλων- την ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, stand show μηχανών από την ομάδα «EKO DUCATI TEAM» και τους πρωταθλητές, Λευτέρη Πίππο και Γιώργο Παπασταύρου, drift show από την ομάδα «Frenzy drift team» και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο.

Επίσης, η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.ΙΑ) θα δώσει κι εφέτος την ευκαιρία στους θεατές να δουν από κοντά αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο χάρη στην αγάπη και το μεράκι των μελών της.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει προσελκύσει και πολλές επιχειρήσεις οι οποίες επέλεξαν να στηρίξουν τη διεθνή διοργάνωση και παράλληλα να προβληθούν μέσα από αυτή. Για φέτος λοιπόν Μέγας Χορηγός αλλά και χορηγός ονομασίας του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ θα είναι η LOUX COLA.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το DRIVE, το οποίο όμως θα έχει και αγωνιστική παρουσία δια... χειρός Μιχάλη Γεωργιάδη, οπότε και η ενημέρωση θα είναι από πρώτο χέρι.

Χορηγός της διοργάνωσης θα είναι επίσης η ECO RACINC ενώ χορηγός Πίστας θα είναι η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Η Πατρινή επιχειρηση MED FRIGO επέλεξε να είναι χορηγός εκκίνησης ενώ οι εταιρίες AVIS και Μύλοι Αχαΐας θα «φιγουράρουν» και αυτές στην πίστα των αγώνων. Τέλος official Broadcaster της διοργάνωσης τα κανάλια της NOVA SPORTS.

Διοργανωτές του 6ου PICK LOUX COLA είναι οι ΟΜΑΕ , ΑΟΠ ενώ συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Αρωγοί της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας καθώς και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών.

Tυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube