Ο Mick Schumacher μαθαίνει να οδηγεί! [video]

Ο Mick Schumacher μαθαίνει να οδηγεί! [video]

O γιος του θρυλικού Michael κερδίζει μεν σε αγώνες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρει το δίπλωμα οδήγησης για το δρόμο.

Μπορεί ο γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή να έχει ξεκινήσει προ πολλού την αγωνιστική καριέρα του, όμως πρέπει να μάθει να οδηγεί και στους δρόμους, όπως όλοι μας.

Αν και ο πατέρας του δυστυχώς δεν είναι σήμερα σε θέση να τον διδάξει, ο Mick θα μπορούσε κάλλιστα να βρει κάμποσους δασκάλους από το περιβάλλον του. Όμως προτίμησε την πιο σωστή λύση: να απευθυνθεί σε έναν «ειδικό».

Ο «ειδικός» που βρήκε πάντως δεν είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής οδήγησης, αλλά… κωμικός. Το όνομά του είναι Marcus Stoll, αλλά οι 400.000 followers που έχει στο Facebook τον ξέρουν ως Harry G”.

Στην πρώτη του εμφάνιση ως πρεσβευτής της Mercedes, o Quick Mick” θα παίρνει μαθήματα οδήγησης από τον Harry G, στο τιμόνι μιας Mercedes-AMG A45. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς αναρτήθηκε μόλις χθες, την παραμονή των 18ων γενεθλίων του Mick, καθώς ο νεαρός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 (με κινητήρα Mercedes, φυσικά).

Ο πατέρας του, όπως θα ξέρετε, είχε κερδίσει το Γερμανικό Πρωτάθλημα F3, ενώ νίκες με αντίστοιχα μονοθέσια είχε πάρει και ο θείος του, ο Ralf Schumacher. O Mick έχει ήδη κερδίσει κάμποσες φορές στο Γερμανικό και το Ιταλικό Πρωτάθλημα Formula 4.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube