O Massa επιστρέφει στον «Αγώνα των Πρωταθλητών»

O Massa επιστρέφει στον «Αγώνα των Πρωταθλητών»

Θα κάνει μαζί με τον Nelson Piquet Junior ομάδα με τα χρώματα της Βραζιλίας

Την επιστροφή του στο Race of Champions ανακοίνωσε ο Felipe Massa και μάλιστα μαζί με τον Nelson Piquet Junior, με τον οποίο θα συγκροτήσουν την ομάδα της Βραζιλίας.
 
Ο αγώνας θα γίνει στις 20 και 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ο Massa είχε για τελευταία φορά πάρει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα το 2005 στο Παρίσι και βέβαια δηλώνει ευτυχής για την επιστροφή του αυτή και μάλιστα μαζί με τον Piquet.
 
H επιστροφή του Βραζιλιάνου έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η πορεία του στη Williams είναι πολύ καλή και ο ίδιος έχει αποδείξει πως βρίσκεται σε καλή φόρμα. Άλλωστε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μίλησε για μια «εξαιρετική χρονιά».
 
Την ίδια στιγμή ο Nelson Piquet Junior θα πάει στο Λονδίνο έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα στη Formula E και μάλιστα αυτό έγινε στον αγώνα στη Βρετανική πρωτεύουσα, όπου ο Βραζιλιάνος πήρε το «στέμμα» με ένα μόλις βαθμό διαφορά. 


 
Ο Piquet Junior (έχει περάσει και από την F1 το 2008 και 2009) δήλωσε και αυτός με τη σειρά του ευτυχής για τη συμμετοχή και βέβαια τη συνύπαρξη με τον συμπατριώτη του Felipe Massa.
 
Εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους, στο Race of Champions θα αγωνιστούν από την F1 και οι Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube