Ο Λουμίδης Παπαγάλος στο πλευρό των αγωνιζομένων του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος

Ο Λουμίδης Παπαγάλος στο πλευρό των αγωνιζομένων του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος

Ο Λουμίδης Παπαγάλος συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στον διεθνή Ιστορικό Ράλι της Ελλάδας υποστηρίζοντας το No 31 με πλήρωμα τους Γ. Μουρτζούκο και Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002 ti.

Ο αγαπημένος σε όλους μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στον διεθνή Ιστορικό Ράλι της Ελλάδας υποστηρίζοντας το No 31 με πλήρωμα τους Γ. Μουρτζούκο και Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002 ti, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ασφάλτινο σκέλος του αγώνα.

Χορηγός της συμμετοχής είναι επίσης το ενημερωτικό site newspost.gr, τα ελαστικά D-Mack και τα λιπαντικά Eneos.   

Πρόκειται για τον διασημότερο και πιο απαιτητικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της FIA ο οποίος θα διεξαχθεί από 26 – 29 Μαΐου 2016, με κέντρο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου και θα περιλαμβάνει ειδικές σε διάσημες διαδρομές της Πελοποννήσου.

Η εκκίνηση θα δοθεί τη Παρασκευή 27 Μαΐου το πρωί στο χώρο του Ζαππείου και από το βράδυ της πρώτης ημέρας όλοι οι συμμετέχοντες θα καταλύσουν στο Ναύπλιο όπου θα παραμείνουν και την επομένη Σάββατο 28 Μαΐου, ενώ στην ίδια πόλη θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός και η Τελετή Απονομής το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου.

Το Ιστορικό Ράλι Ελλάδος, όμως δεν είναι απλώς μια ακόμη εκδήλωση με ιστορικά αυτοκίνητα. Είναι, κυρίως ένα αθλητικό πολιτιστικό γεγονός κάλους και παράδοσης. Αναδεικνύει όχι μόνο τη σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που η αρχαία Ελλάδα άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προτείνει λοιπόν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της άνοιξης να μην ξεχάσετε το ραντεβού με την ιστορία, την παράδοση και το θέαμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube