Νίκη με την υπογραφή της Nissan στον 12ωρο αγώνα του Sebring

Νίκη με την υπογραφή της Nissan στον 12ωρο αγώνα του Sebring

Η ομάδα ESM με κινητήρα Nissan στο πιο ψηλό σκαλί - Επόμενο αγωνιστικό «ραντεβού» στις 13-14 Απριλίου στο Long Beach.

Με την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία τους στον 12ώρο αγώνα του Sebring το περασμένο Σάββατο, οι  Pipo Derani, Johannes Van Overbeek και Nicolas Lapierre, έδωσαν στη Nissan την πέμπτη  νίκη της, σε αυτόν τον ιστορικό και απαιτητικό αγώνα στη  Φλόριντα.

Ξεκινώντας τον αγώνα του πρωταθλήματος  IMSA WeatherTech SportsCar  από την  τέταρτη θέση, το πρωτότυπο Νο. 22 με τον κινητήρα της Nissan,  τερμάτισε τελικά με ένα προβάδισμα άνω των 12 δευτερόλεπτων. Η νίκη για την ομάδα της ESM και της Nissan, έρχεται να συμπληρώσει τις άλλες μεγάλες νίκες στο IMSA πέρσι στο Road America και στο  Road Atlanta.

Για την ιστορία, η Nissan πήρε την πρώτη νίκη της  στο Sebring το 1989, με το Nissan GTP ZX-Turbo. Το 1990, το GTP-ZX Turbo κέρδισε μια ακόμη νίκη  και το Nissan NPT-90  κατέκτησε τη νίκη στην πίστα της  Φλόριντα, το 1991. Στη συνέχεια, το 1994, ένα 300ZX πήρε τη νίκη στην γενική κατάταξη.

Η ομάδα της ESM με τον κινητήρα της  Nissan θα δώσει το επόμενο αγωνιστικό της “ραντεβού” στις 13-14 Απριλίου, στο Bubba Burger Sports Grand Prix του Long Beach.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube