Moto GP: Ο Lorenzo θέλει να τα βρει με τον Rossi

Moto GP: Ο Lorenzo θέλει να τα βρει με τον Rossi

Θα βρω το χρόνο να μιλήσω μαζί του, δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης στην Ισπανία

Την ευκαιρία να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Valentino Rossi βρήκε ο Jorge Lorenzo σε μια εκδήλωση στην Ισπανία όπου ήταν προσκεκλημένος.
 
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής εμφανίστηκε να μην θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα λόγοντας πως δεν θέλει να τροφοδοτεί την αντιπαλότητα και αν έως τώρα δεν έχει μιλήσει με τον Vale, είναι γιατί δεν βρήκε το χρόνο, κάτι που θα φροντίσει άμεσα να κάνει. 
«Κοιτάω μπροστά στο 2016» ήταν τα λόγια του. 
 
Αναφερόμενος στους αντιπάλους του και συγκεκριμένα στον Marc Marquez, τον χαρακτήρισε μαχητή που δεν θέλει ποτέ να είναι δεύτερος, κάτι που -όπως είπε- άλλαξε ακόμη και τη δική του νοοτροπία και θεώρηση σε κάθε αγώνα. 
Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές της επόμενης χρονιάς τόνισε πως πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στα νέα ηλεκτρονικά που δεν είναι τόσο εξελιγμένα όσα αυτά του 2015, ενώ μεγάλη έμφαση έδωσε και στη διαχείριση των ελαστικών που θεωρεί πως είναι δύσκολα και πως θα προβληματίσουν πολλούς αναβάτες.
Σε κάθε περίπτωση όμως οι συνθήκες είναι ίδιες για όλους - είπε - οπότε ο καλύτερος θα είναι στην κορυφή. 
 
Τέλος, σχολιάζοντας την επιστροφή του Casey Stoner στην Ducati, είπε πως θα ήθελε να τον δει σε κάποιους αγώνες ακόμη και σαν έκτακτη συμμετοχή μια και ο Casey είναι ένας οδηγός με απίστευτο φυσικό ταλέντο και είναι γρήγορος και σταθερός κάτω από όλες τις συνθήκες και πάνω σε οποιαδήποτε μοτοσικλέτα.
Θα ήταν καταπληκτικό - κατέληξε - αν εκτός από δοκιμαστής επέστρεφε σε κάποιους αγώνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube