ΜOTO GP: Δεν εκτονώνεται με τίποτα η κόντρα Rossi - Marquez [video]

ΜOTO GP: Δεν εκτονώνεται με τίποτα η κόντρα Rossi - Marquez [video]

Η FIM καλεί σε συνάντηση τους αναβάτες και ακυρώνει την επίσημη συνέντευξη Τύπου που γίνεται πριν από κάθε αγώνα.

Ένας αγώνας έμεινε για τέλος της χρονιάς αλλά τί αγώνας! Οι Rossi - Marquez έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Μαλαισίας. 
 
Το κλίμα δεν δείχνει να εκτονώνεται και όλα δείχνουν πως στη Βαλένθια της Ισπανίας, η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπαρούτι!
 
Με τον τίτλο να παραμένει ανοικτός (στα 67 χρόνια της ιστορίας του θεσμού, μόνο σε 16 περιπτώσεις ο τίτλος του Πρωταθλητή έχει κριθεί στον τελευταίο αγώνα), όλοι περιμένουν τη μεγάλη μάχη των Valentino Rossi και Jorge Lorenzo που τους χωρίζουν μόλις 7 βαθμοί.
 
Ο Ιταλός όμως έχει να διαχειριστεί και την προσωπική του βεντέτα (έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση) με τον Marquez, την ώρα που παραμένει άγνωστη η στάση που θα κρατήσει ο τελευταίος... 
 
Μπροστά σε όλα αυτά, η FIM ανακοίνωσε πως θα καλέσει σε συνάντηση τους αναβάτες και τις ομάδες την Πέμπτη σε μια ύστατη προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 
 
Στη συνάντηση αυτή, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Vito Ippolito και ο CEO της Dorna Carmelo Ezpeleta θα προσπαθήσουν να νουθετήσουν τους αναβάτες και να εξασφαλίσουν έναν (όσο το δυνατό) πιο ήρεμο αγώνα στη Βαλένθια. 
 
Ωστόσο, οι ελπίδες για εκτόνωση του κλίματος είναι λίγες και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Την Κυριακή λοιπόν το μεσημέρι στη Βαλένθια θα κριθούν όλα και θα ξέρουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το 2015. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube