Monster Jam αψηφά κάθε κανόνα της λογικής, κάνοντας το πρώτο εμπρός φλιπ! [video]

Monster Jam αψηφά κάθε κανόνα της λογικής, κάνοντας το πρώτο εμπρός φλιπ! [video]

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία τι είδους προκαταλήψεις έχετε για τέτοιου είδους αγώνες. Πόσω μάλλον που είναι τόσο μακρικά από την ευρωπαϊκή λογική (και αισθητική;).

Αλλά εμάς μας αρέσουν, με τον ίδιο τρόπο που αρέσουν και σε όποιον πιτσιρικά από την εδώ ή την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού του δείξετε κάτι ανάλογο με αυτό του video. To Monster Jam είναι πολύ γ@@@το.

Και να δεν σας κάνει εντύπωση, τότε η φάση που θα δείτε από το περασμένο σαββατόβραδο, θα σας κάνει. Μια σούζα και ένα ολόκληρο εμπρός φλιπ από ένα τέτοιο τέρας δεν είναι κάτι που γίνεται κάθε μέρα.

Ο οδηγός στο video είναι ο Lee O’Donnell, που προσγειώθηκε στους τροχούς του, αφού προηγουμένως είχε κάνει το πρώτο εμπρός ολοκληρωμένο φλιπ, σε αγώνα Monster Jam. Το φλιπ έγινε κατά τη διάρκεια των Monster Jam World Finals στο Sam Boyd Stadium στο Las Vegas. Ο «Mad Scientist», και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται περί «τρελού», το προσγείωσε, έκανε σούζα για να πάρει στη συνέχεια φόρα και να εκτελέσει ένα εμπρός φλιπ. Και το πλήθος στο Sam Boyd Stadium αλάλαζε από ενθουσιασμό.

Αλήθεια, σε ποιο σύμπαν θα αποτολμούσε κάποιος να κάνει με ένα τέτοιο τεράστιο pick-up μια εμπρός τούμπα; Ποια μάνα γέννησε ανθρώπους που μπαίνουν μέσα σε ένα φορτηγό και κάνουν αυτές τις πέρα για πέρα παράλογες σκέψεις του τύπου «Πάω να πέσω πάνω σε ένα χωμάτινο ανάχωμα για να γυρίσω 360º αυτό το μαραφέτι». Φανταζόμαστε ότι γίνονται εκεί στο Αμέρικα, από τύπους που θέλουν να πάνε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και στη βασική αρχή της βαρύτητας.

Ο O’Donnell φυσικά και νίκησε στο πρωτάθλημα Freestyle των Monster Jam World Finals –η πρώτη νίκη του- διότι, πραγματικά, ποιος μπορεί να ξεπεράσει την απόδοση ενός τέτοιου ατόμου που κατάφερε το ακατόρθωτο. Μέχρι στιγμής όμως τέτοιο. Από εδώ και στο εξής αναμένουμε κι άλλα φλιπ από τους υπόλοιπους τρελούς των Monster Jam.

Δείτε ολόκληρη την προσπάθεια του Lee O’Donnell στο δίλεπτο φιλμάκι ή πηγαίνετε κατευθείαν στο 2:07 για την τούμπα. Κι ακόμη ένα video από άλλη γωνία και κοντινό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube