Με 87 συμμετοχές η 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων αυτή την Κυριακή

Με 87 συμμετοχές η 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων αυτή την Κυριακή

Τους 86 Έλληνες οδηγούς θα πλαισιώσει και η συμμετοχή του Nikolay Zlatkov από τη Βουλγαρία, με ένα εντυπωσιακό Audi Quattro S1.

Όλα είναι έτοιμα για τη 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων «Βαγγέλης Παλαπανίδης», του 6ου και τελευταίου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η καλή περσινή διοργάνωση και η μικρή απόσταση της διαδρομής από την Αθήνα βοήθησε ώστε 86 αγωνιζόμενοι του πρωταθλήματος Αναβάσεων να επιλέξουν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον φετινό αγώνα. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Nikolay Zlatkov, ο οποίος φέρνει από τη Βουλγαρία στα ελληνικά βουνά ένα θηριώδες Audi Quattro S1 800 ίππων.

Η διαδρομή της Ανάβασης Δερβενοχωρίων είναι ένα τμήμα 4,2 km του δρόμου που ενώνει τα Δερβενοχώρια με τη Μονή Κλειστών, με τρία σημεία τεχνητών επιβραδύνσεων (σικέιν). Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος θα έχει κλείσει από τις 09:00 και δεν προβλέπεται να ανοίξει ανάμεσα στα δύο περάσματα.

Δείτε αναλυτικά τις 87 συμμετοχές, τον χάρτη της διαδρομής και τις προσβάσεις των θεατών. Τα αποτελέσματα κάθε σκέλους θα αναρτώνται ζωντανά στο sportstiming.gr.



[Πηγή: Ο.Μ.Α.Ε.]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube