Με 36 συμμετοχές το Ράλι Δ.Ε.Θ. αυτό το Σαββατοκύριακο

Με 36 συμμετοχές το Ράλι Δ.Ε.Θ. αυτό το Σαββατοκύριακο

Το 47ο Ράλι Δ.Ε.Θ. θα διεξαχθεί σε πέντε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, με τα 36 πληρώματα που συμμετέχουν να διανύουν συνολικά 93 αγωνιστικά km.

Στη Β. Ελλάδα στρέφονται τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας ράλι που διοργανώνεται παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τον 5ο Γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2014.

Το θέαμα θα ξεκινήσει στις 15:48 του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου με την Ε.Δ. Λιβάδι, ενώ στις 16:51 το πρώτο πλήρωμα θα πάρει εκκίνηση για την Ε.Δ. Παλαιοχώρα-Αρναία. Θα ακολουθήσει διανυκτέρευση στην Αρναία, όπου θα βρίσκεται και το Service Park. Το πρωί της Κυριακής αγωνιζόμενοι και θεατές θα βρεθούν στη θρυλική Ε.Δ. του Χολομώντα, που ξεκινάει στις 09:13, ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα πέρασμα από την Ε.Δ. Παλαιοχώρα-Αρναία (12:06) και ένα από την Ε.Δ. Λιβάδι (14:29).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Θ., που διοργανώνει τον αγώνα, συμμετέχει στη Δ.Ε.Θ. με δικό του περίπτερο όπου εκτός της προώθησης του ράλι προσφέρει και τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να γνωρίσουν τον χώρο του καρτ, σε μια μικρή πίστα που έχει διαμορφωθεί ειδικά γι' αυτό το σκοπό.

Δείτε αναλυτικά τις 36 συμμετοχές, το πρόγραμμα και τους χάρτες του 47ου Ράλι Δ.Ε.Θ.



[Πηγή: ΟΜΑΕ / Φωτογραφία: GP Images]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube