Με 32 συμμετοχές το 36ο Cyta Rally Crete 2014

Με 32 συμμετοχές το 36ο Cyta Rally Crete 2014

Ο 6ος και τελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Ηρακλείου.

Η Κρήτη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου αφού στην περιοχή του Ηρακλείου πραγματοποιείται το 36ο Ράλι Κρήτης.

Ο αγώνας, ο οποίος συγκέντρωσε τελικά 32 συμμετοχές, αποτελείται από τρεις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Η δράση ξεκινάει στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου με την Ε.Δ. Αγία Βαρβάρα η οποία θα πραγματοποιηθεί τρεις συνεχόμενες φορές. Στις 18:50 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων στην πλ. Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσει το 2ο σκέλος του αγώνα. Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινάει την Ε.Δ. Κεράσια στις 10:35, και στη συνέχεια την Ε.Δ. Βαλής στις 11:20. Οι δύο ειδικές διαδρομές θα επαναλληφθούν άλλες δύο φορές μέσα στην ημέρα, ενώ στις 16:40 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός, επίσης στην πλ. Ελευθερίας. Το μήκος των Ε.Δ. φτάνει τα 73,8 km, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 300 km.

Δείτε αναλυτικά τις 32 συμμετοχές, το ωράριο και τον χάρτη του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες, όπως οδηγίες για τις προσβάσεις για την παρακολούθηση των ειδικών διαδρομών μπορείτε να βρείτε στο site του αγώνα.

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με τη ΦΙ.Μ.Α. και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) – Τμήμα Αθλητισμού. Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta.



[Πηγή: ΟΜΑΕ / Φωτογραφία: CRN]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube