Main menu

Drive
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 - 2:09πμ

Με 29 συμμετοχές ο διπλός αγώνας του HTTC το Σάββατο

Στην αυλαία του φετινού Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC στα Μέγαρα, θα δώσουν το «παρών» 29 οδηγοί – Ανάμεσά τους κι εμείς!

Η αυλαία του φετινού Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC θα πέσει με έναν διπλό αγώνα, τον 3ο & 4ο της χρονιάς, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, επίσης στην πίστα των Μεγάρων, πολλές μάχες κρίθηκαν ακόμα και στα εκατοστά του δευτερολέπτου μεταξύ των αγωνιζόμενων, καθώς διεκδικούσαν όχι μόνο τις «δάφνες» της νίκης αλλά και τα έπαθλα των υποστηρικτών του θεσμού TOYO TIRES, Racecraft - NANKANG Motorsport και RSD Öhlins. Στο φινάλε του θεσμού θα δώσουν το «παρών» 29 οδηγοί, μοιρασμένοι στις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme. Η βασική κατηγορία Stock, με ελάχιστες επεμβάσεις στα αυτοκίνητα -κυρίως στην ανάρτηση και στον εξοπλισμό ασφαλείας- και ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks), μετρά οκτώ συμμετοχές.

Με παρεμφερή αυτοκίνητα, τα οποία όμως φοράνε αποκλειστικά ελαστικά Toyo Proxes R888, R888R ή Nankang AR-1, η κατηγορία Sport είναι η πιο πολυπληθής. Την απαρτίζουν 16 αγωνιζόμενοι, εκ των οποίων τέσσερις είναι δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου, οι οποίοι θα καθίσουν στο μπάκετ ενός Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου Πρωταθλήματος του ΣΟΑΑ, για να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν αγώνα του HTTC από πρώτο χέρι. Το Drive θα εκπροσωπήσει ο Α. Γαλανόπουλος.

Στην κατηγορία Extreme, με ορισμένες εντυπωσιακές κατασκευές, ελεύθερους τεχνικούς κανονισμούς και αγωνιστικά ελαστικά (slicks), θα διαγωνιστούν πέντε οδηγοί. Τρεις εξ αυτών θα οδηγούν ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα, ενώ δύο εμπίπτουν στην κλάση Extreme Turbo. Δείτε αναλυτικά τις 29 συμμετοχές:Το πρόγραμμα του αγώνα
Θυμίζουμε ότι στο θεσμό του HTTC, που φέτος διοργανώθηκε εξ ολοκλήρου από το Αθλητικό Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), κάθε αγωνιζόμενος κάνει μόνος του στην πίστα δύο σετ των πέντε χρονομετρημένων γύρων, και από το άθροισμά τους προκύπτει η τελική κατάταξη της ημέρας. Στον διπλό αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, η διαδικασία θα επαναληφθεί δύο φορές.

Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο, μέχρι τις 9:30. Στις 9:45 π.μ. θα γίνει η ενημέρωση των αγωνιζόμενων , και από τις 10:00 και μετά θα ξεκινήσουν οι ωριαίες δοκιμές (20 λεπτών για κάθε κατηγορια) και έπειτα ο πρώτος αγώνας. Με την ολοκλήρωση και των δύο αγώνων, δηλαδή των 2+2 σετ πέντε γύρων για κάθε αγωνιζόμενο, η απονομή των επάθλων θα λάβει χώρα το απόγευμα στην πίστα των Μεγάρων.

[Πηγή: HTTC]

Κάθε αναγνώστης του drive.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία