Λουξ Cola PICK 2015: Άνοιξαν οι συμμετοχές με μειωμένο κόστος για τους αγωνιζόμενους

Λουξ Cola PICK 2015: Άνοιξαν οι συμμετοχές με μειωμένο κόστος για τους αγωνιζόμενους

Η Πάτρα μετρά αντίστροφα για το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σε κόντρα των καιρών το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/PICK Λουξ COLA «γκαζώνει» και είναι έτοιμο να χαρίσει για ακόμη μία χρονιά ένα μοναδικό υπερθέαμα σε όλους όσους βρεθούν στο κέντρο της Πάτρας το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.

Η πόλη μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος πλέον είναι συνώνυμος της Πάτρας.

Στα οργανωτικά, μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΑΟΠ και του promoter ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, η ΟΜΑΕ κατόπιν απόφασης του ΔΣ και με γνώμονα να μην χαθεί ο αγώνας αποφάσισε να διοργανώσει το 7ο P.I.C.K. Πάτρας. Η Ομοσπονδία το θεωρεί από τις σημαντικότερες αγωνιστικές εκδηλώσεις, ειδικά για το χώρο του καρτ, αλλά και γενικότερα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας.

Με την απόφασή της αυτή η Ομοσπονδία υποστηρίζει άμεσα το καρτ το οποίο δεν πρέπει να υποστεί καμία ζημία και ταυτόχρονα μια ολόκληρη πόλη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνώνυμο των αγώνων του είδους χάρη στο PICK και το D CUP.

Ο ρόλος της Ομοσπονδίας περιορίζεται αυστηρά στη στελέχωση και στην διοργάνωση του αγωνιστικού μέρους, και ουδεμία σχέση έχει με τις παράλληλες εκδηλώσεις του διημέρου. Ξεκαθαρίζει δε πως δεν εμπλέκεται με χορηγίες και άλλου είδους οικονομικές συμφωνίες που αφορούν στη διοργάνωση. Δεσμεύεται μάλιστα πως το όποιο οικονομικό αποτέλεσμα προκύψει, θα διανεμηθεί στα Σωματεία που θα συνδράμουν στην οργάνωση.

H ΟΜΑΕ με την εμπειρία των στελεχών της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι των μέτρων ασφαλείας, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους θεατές.

Ο τεχνικός και ο γενικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της OMAE και σε αυτήν της διοργάνωσης του PICK.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Αφουγκραζόμενη τις επιταγές των καιρών, η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Patras International Circuit for Kart – PICK δίνει μια γενναία έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής σε όσους υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, μειώνοντάς το σε μόλις €100 από €180.

Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι έτσι κι αλλιώς ΔΩΡΕΑΝ.

Στον αγώνα γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, ROTAX MICRO MAX, D CUP,  ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX, RM1, SUPER (6τάχυτα).

Όλα τα νέα που αφορούν στην διοργάνωση θα ανακοινώνονται στο site της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜ.Α.Ε.) και στο site του PICK.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube