Kalle Rovanpera: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά... [video]

Kalle Rovanpera: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά... [video]

Ο 15χρονος γιος του Harri Rovanpera ήδη κυριαρχεί σε χιονισμένα ράλι, αφού είναι στο… κουρμπέτι εδώ και μια δεκαετία!

Ίσως μερικοί να θυμάστε το 8χρονο αγοράκι να κάνει ατελείωτες πάντες ενώ δεν έφτανε καλά-καλά τα πεντάλ του αυτοκινήτου.

Τώρα το αγοράκι μεγάλωσε και ακολουθεί το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του, ο Harri Rovanpera, παλιός αστέρας του WRC με τις εργοστασιακές ομάδες της SEAT, της Peugeot, της Mitsubishi και την ομάδα Red Bull Skoda.

Πριν από λίγες μέρες, ο Kalle Rovanpera κέρδισε το Rally Aluksne της Λετονίας (αγωνίζεται με λετονική λισάνς, λόγω ηλικίας) παίρνοντας και τις 8 ειδικές διαδρομές του αγώνα με το Skoda Fabia S2000 του και συνοδηγό τον παλιό συνοδηγό του πατέρα του, Risto Piettilainen.

Πριν μία εβδομάδα, ο μικρός κέρδισε και τον πρώτο κανονικό γύρο του Πρωταθλήματος Λετονίας, το επίσης χιονισμένο Rally Sarma, με διαφορά 20” από τον δεύτερο, που οδηγούσε ένα ίδιο Skoda.

Πολλοί εκτιμούν ήδη ότι πρόκειται για ένα μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά αυτό μένει να το δούμε. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τον Φιλανδό έφηβο-χερά σε διάφορα video που έχουν ανέβει στο YouTube.

Εμείς όμως αφήσαμε κατά μέρος τα πρόσφατα αγωνιστικά του κατορθώματα για να σας δείξουμε ένα παλιότερο video, όπου ο Kalle πάει βόλτα μια κυρία (δεν είναι η μητέρα του). Ακόμη κι αν το έχετε δει παλιά, αξίζει να το ξαναδείτε μόνο και μόνο για το ύφος και τις εκφράσεις τρόμου που παίρνει η άτυχη συνοδηγός του μικρού! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube