Η Βοsch Eλλάδας μέγας χορηγός της “ART" για τον διαγωνισμό Formula Student

Η Βοsch Eλλάδας μέγας χορηγός της “ART" για τον διαγωνισμό Formula Student

Η ομάδα Formula Student του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης “ART” και η Bosch Eλλάδας θα συνεργαστούν, διεκδικώντας μέγιστες επιδόσεις και διακρίσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2017 και για έναν χρόνο, η ομάδα Formula Student του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης “ART” και η Bosch Eλλάδας θα συνεργαστούν, διεκδικώντας μέγιστες επιδόσεις και διακρίσεις που θα τοποθετήσουν την ελληνική ομάδα ακόμη υψηλότερα στη παγκόσμια κατάταξη.

Mέσω αυτής της χορηγίας, η Bosch προσβλέπει στην ενίσχυση της ανάπτυξης της αναλυτικής επιστημονικής σκέψης και της καινοτομίας και την εξάσκηση των φοιτητών σε όσα έχουν διδαχθεί σε θεωρητικό επίπεδο.

Η συνεργασία της “ART” και της Bosch Eλλάδας δεν προέκυψε τυχαία αλλά ως αποτέλεσμα του ετήσιου διαγωνισμού Formula Student που καθιέρωσε από πέρυσι η Bosch Eλλάδας. Ο διαγωνισμός αυτός, στον οποίο η “ART” αναδείχθηκε νικήτρια, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία, δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ελληνικές ομάδες φοιτητών, Πολυτεχνικών σχολών να παρουσιάσουν το επιχειρησιακό τους πλάνο, προκειμένου να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις, τόσο την οικονομική, όσο και την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της Bosch εν όψει κάθε νέας αγωνιστικής χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο η Bosch στοχεύει να φέρει τους φοιτητές αντιμέτωπους με πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού.

Η “ART” που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από φοιτητές κυρίως Μηχανολόγους Μηχανικούς ξεκίνησε το 2006. Τα τελευταία 9 χρόνια έχει προσθέσει στο ιστορικό της την κατασκευή 5 αγωνιστικών μονοθέσιων, και αριθμεί πολλές επιτυχημένες συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες της Formula SAE. Η ομάδα ανανεώνεται κάθε χρόνο με νέα μέλη, τα οποία καθοδηγούνται και επιβλέπονται από τα παλαιότερα. Φέτος, πραγματοποιήθηκε η όγδοη ανανέωση της, συνθέτοντας την ART17 που θα κατασκευάσει με την υποστήριξη της Bosch ένα αναβαθμισμένο και πολλά υποσχόμενο μονοθέσιο.

[Πηγή Bosch Ελλάδας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube