Γίνε ραλίστας με ένα Hyundai Getz [video]

Γίνε ραλίστας με ένα Hyundai Getz [video]

Όταν το αυτοκίνητο με το οποίο τρέχεις σε χωμάτινες και ασφάλτινες ειδικές μοιάζει με αγωνιστικό μόνο στο χρώμα και στον ήχο, αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφρεί τις τελευταίες μέρες ένα ξεκαρδιστικό video στο οποίο ένα πολιτικό Hyundai Getz κινείται σε ρυθμό WRC και… ακούγεται αντίστοιχα!

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στα χρώματα του αγωνιστικού της Hyundai, περίπου, και στα πίσω τζάμια του γράφει τα ονόματα Jari Huttunen και Antti Linnaketo. Πρόκειται για ένα φιλανδικό πλήρωμα που φέτος θα τρέχει στην κατηγορία WRC2, με ένα Hyundai i20 R5. Πέρσι είχαν κυριαρχήσει στο Ράλι Φιλανδίας στην κατηγορία αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jari Huttunen, το αστέρι του μέλλοντος

Το Getz του video βέβαια δεν έχει roll cage ή αγωνιστικά καθίσματα, και ούτε καν μια ανάρτηση στοιχειωδώς κατάλληλη για χρήση σε χωμάτινες ειδικές. Ο οδηγός του όμως δεν φαίνεται να πτοείται από αυτό, οδηγώντας με… το χειρόφρενο στη μασχάλη, προκαλώντας έτσι αρκετό γέλιο σε όποιον το βλέπει. Τον ρόλο του παίζει και ο ήχος, αφού οι άνθρωποι που έφτιαξαν το video το έχουν ντύσει με ηχητικά εφέ από το πραγματικό αγωνιστικό Hyundai.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το αγωνιστικό FIAT 126p που δεν αφήνει πουθενά [video]

Το video δημοσιεύτηκε στο YouTube από την ισπανική ιστοσελίδα Passats de Canto, και σχεδόν αμέσως κοινοποιήθηκε αλλού από οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, αλλά και από τον επίσημο λογαριασμό του WRC στο Facebook. Κι όχι άδικα, αφού το θέαμα είναι υπερβολικά απολαυστικό για να μην το μοιραστείς με όποιον φίλο του αυτοκινήτου και των ράλι γνωρίζεις. Ιδού λοιπόν:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube