Demolition Drag Racing, η τελευταία τρέλα! [video]

Demolition Drag Racing, η τελευταία τρέλα! [video]

Συνδυάστε τον ανταγωνισμό των ντράγκστερ με τις θεαματικές συγκρούσεις των Demolition Derbys, κι έχετε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ!

Ο πολύ γνωστός αμερικανο-κάγκουρας του YouTube, o Cleetus McFarland, εφεύρε ένα νέο είδος αγώνων για την εκδήλωση “Cleetus and Cars”: το Demolition Derby Drag Racing.

Η ιδέα είναι απλή: στήνεις στο drag strip δύο σαπάκια και όποιο καλύψει πιο γρήγορα το 400άρι είναι ο νικητής. Με μια διαφορά όμως: πρέπει μέσα στη διαδρομή τα αυτοκίνητα να χτυπήσουν οπωσδήποτε μεταξύ τους, τουλάχιστον μια φορά.

Μπορεί να ακούγεται χαζό, όμως το πράγμα χρειάζεται στρατηγική. Κρύβεσαι από τον αντίπαλό σου για να τον αιφνιδιάσεις; Τον χτυπάς έτσι ώστε να τον γυρίσεις; Φεύγεις μπροστά όσο περισσότερο μπορείς πριν την αναγκαία επαφή; Ξεμπερδεύεις νωρίς από αυτήν ώστε να μπορέσεις μετά να ξεφύγεις;

Στο video θα δείτε ακόμα και κάποιον να ξεκινά τον αγώνα με την όπισθεν, ίσως για να μπερδέψει τον αντίπαλο (δεν πέτυχε όμως).

Ο νέος αυτός τύπος αγώνων φαίνεται να άρεσε στο κοινό, αν κρίνουμε από τα γέλια, τις φωνές και τις ζητωκραυγές. Στον τελικό, είχαμε και τέσσερα αυτοκίνητα να ξεκινούν δίπλα-δίπλα. Και για να ολοκληρωθεί το καταστροφικό υπερθέαμα, στο τέλος ένα monster truck πάτησε όλα τα αυτοκίνητα του αγώνα.

Αυτοκινητικός χαβαλές στη νιοστή…

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube