Το Opel Corsa OPC Cup πάει Σέρρες

Το Opel Corsa OPC Cup πάει Σέρρες

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου ο αγώνας.

Με 15 συμμετοχές, όλες από τη γειτονική Τουρκία, το Corsa OPC Cup φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα των Σερρών.
 
Το Corsa OPC Cup είναι ένα project συνεργασίας μεταξύ Opel Turkey και Safari Motorsport. Στα μπάκετ των αναβαθμισμένων για την περίσταση Corsa OPC με τους 230 ίππους, κάθονται δεκαπέντε οδηγοί υψηλού επιπέδου από τον Τουρκικό επιχειρηματικό κόσμο.
 
 
Σχολιάζονται το γεγονός, ο Özcan Keklik, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Turkey δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Safari Motorsport σε αυτή τη διοργάνωση που υπογραμμίζει τη μακροχρόνια παράδοσή μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Corsa OPC είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό. Η σχέση επιδόσεων –τεχνολογίας - τιμής είναι απόλυτα ισορροπημένη.

Δείχνει πόσο μπροστά μπορούν να προχωρήσουν οι μηχανικοί μας σε επίπεδο σχεδιασμού ενός μικρού, σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Μετά τα δύο συναρπαστικά σκέλη στην Τουρκία, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Έλληνες λάτρεις των αγώνων πρόκειται να απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα στην Πίστα των Σερρών.»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube