BMW M235i κάνει τετακέ δυο φορές στην ίδια στροφή [video]

BMW M235i κάνει τετακέ δυο φορές στην ίδια στροφή [video]

Πολλοί άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους, αλλά όποιος τετακιάζει δύο φορές με τον ίδιο τρόπο στον ίδια στροφή του Nürburgring μάλλον δεν ανήκει σε αυτούς.

Μια έξοδος από την πίστα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί εύκολα σε έναν αγώνα. Ωστόσο δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο να επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο και σε επόμενο γύρο.

Αυτό ακριβώς συνέβη με την BMW M235i με το Νο 326, στον αγώνα του θεσμού RCN Circuit Challenge, στο Nürburgring το περασμένο Σάββατο. Η στροφή που όπως φαίνεται προβλημάτιζε αρκετά τον οδηγό της BMW είναι η Brünnchen. Μια γρήγορη δεξιά που στέλνει αδιάβαστο αρκετό κόσμο και στις μέρες κοινού, ειδικά όποιον δεν μειώνει αρκετά την ταχύτητά του στην είσοδο.

Την πρώτη φορά η M235i δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ταχύτητά της, βγήκε με φόρα στα χαλίκια που υπάρχουν στην εξωτερική πλευρά της στροφής, και όταν επέστρεψε στην άσφαλτο σταμάτησε μετά από μια ολόκληρη περιστροφή, χωρίς ευτυχώς να ακουμπήσει πουθενά. Αλλά φαίνεται ότι αυτό το συμβάν δεν ήταν αρκετό για να περιορίσει λίγο τον ενθουσιασμό του οδηγού της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την BMW M235i Coupé στην πίστα του Spa-Francorchamps [video]

Λίγους γύρους αργότερα, στην είσοδο της ίδιας στροφής ο ίδιος άνθρωπος επιχειρούσε να προσπεράσει από αριστερά μια Porsche 928. Ο οδηγός της δεν άφησε το γκάζι, οπότε έφτασαν μαζί στη Brünnchen, με την BMW να έχει μεγάλη ταχύτητα αλλά να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί όλο το πλάτος του δρόμου. Αποτέλεσμα; Έξοδος στο ίδιο σημείο, με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά όμως το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε πριν χτυπήσει στην μπαριέρα, από την αντίθετη πλευρά της πίστας, ευτυχώς ελαφρά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube