Άρωμα Ευρώπης για την A.Μ. Racing Kart Team

Άρωμα Ευρώπης για την A.Μ. Racing Kart Team

Η A.Μ. Racing Kart Team ξεκινά από 26 Μαΐου τους επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες για το 2015 με την υποστήριξη της Superfast Ferries.

Στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το Rotax Max Euro Challenge που θα διεξαχθεί από 26 έως 31/05/2015 στο Castelletto της Ιταλίας ξεκινά η επίσημη ευρωπαϊκή χρονιά για την A.Μ. Racing Kart Team και τον οδηγό της Άγγελο Μαλανδρίνο.

συστηματική προπόνηση από την αρχή του 2015 κάτω από τη καθοδήγηση του μηχανικού του Γιάννη Μπέγκα και με το νέο σασί Tony Kart Racer 401 που παρέλαβε από την PRT Motorsport, ο Μαλανδρίνος είναι έτοιμος να συναγωνιστεί με τους καλύτερους οδηγούς της Ευρώπης στη πιο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία της Senior Max.

Η Superfast Ferries, γνωστή για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τα πολυτελή πλοία της με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα μεταφέρουν από την Πάτρα στην Ancona της Ιταλίας και πάλι πίσω τον οδηγό, το μηχανικό Γιάννη Μπέγκα και όλο τον εξοπλισμό της ομάδας.

[Πηγή A.Μ. Racing Kart Team]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube