Απορρίφθηκε η έφεση του Rossi

Απορρίφθηκε η έφεση του Rossi

Η έφεση του Valentino Rossi στο Δικαστήριο Διαιτησίας κατά της τιμωρίας του απορρίφθηκε, οπότε θα ξεκινήσει τελευταίος στη Valencia.

H έφεση του Ιταλού στο Διεθνές Δικαστήριο Διαιτησίας των Σπορ (CAS) της Λοζάνης, για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη FIM μετά τη σύγκρουση με τον Marc Marquez στο MotoGP Μαλαισίας, απορρίφθηκε.

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας του πρωταθλήματος είχε προσφύγει στο CAS αφού η ένστασή του κατά της απόφασης να ξεκινήσει τελευταίος στη Valencia, είχε απορριφθεί από τη FIM.

Η εκδίκαση της έφεσης έγινε χθες Τετάρτη. Η σχετική ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας λέει: «Μετά την ακροαματική διαδικασία, το CAS έβγαλε απόφαση που απορρίπτει την αίτηση αναβολής της έκτισης της ποινής, την οποία είχε υποβάλει ο κ. Rossi και η οποία αφορούσε στην απόφαση που ελήφθη στις 25 Οκτωβρίου από τους αγωνοδίκες της FIM.

«Η FIM σημειώνει την απόφαση του CAS. Ως συνέπεια αυτής της απόφασης, στο Gran Premio de la Comunitat Valencianna, ο κ. Rossi θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση του grid».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube