Αναβαθμισμένο οργανωτικά και αγωνιστικά το 8ο PICK

Αναβαθμισμένο οργανωτικά και αγωνιστικά το 8ο PICK

Ενώ οι προετομασίες για το PICK 2016 συνεχίζονται κανονικά, μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των οδηγών δείχνουν οι δηλώσεις συμμετοχών.

To 8o P.I.C.K μετράει αντίστροφα μέχρι τη διεξαγωγή του 24 – 25 Σεπτεμβρίου 2016. Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή στους αγώνες είναι πολύ έντονο και όλα δείχνουν ότι το 8ο P.I.C.K θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων οδηγών.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές ξεκίνησαν στις  15 Ιουλίου 2016 και λήγουν τη Δευτέρα 19/09/2016 (17:00). Και φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να παραμείνει στα ίδια με τα περσινά επίπεδα ενώ ισχύει και πάλι η έκπτωση 30% στις συμμετοχές που θα γίνουν ως και τις 24 Αυγούστου.

Υπενθυμίζουμε  ότι για την  κατηγορία  ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι και για φέτος ΔΩΡΕΑΝ δίνοντας την ευκαιρία περισσότερων συμμετοχών από μικρούς λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 8ο P.I.C.K με μεγάλη τιμή και χαρά θα υποδεχτεί ως Race Director τον διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferrari, Διευθυντή – Αλυτάρχη στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και Διευθυντή Αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα Formula 4.

Με σπουδές στα νομικά και μια μακρόχρονη εμπειρία στα kart, έχοντας πάνω από 890 συμμετοχές αγώνων στο ενεργητικό του, έρχεται να δώσει ξεχωριστό στίγμα στο φετινό P.I.C.K. H παρουσία του Alessandro Ferrari άλλωστε, αποτέλεσε προτεραιότητα της διοργάνωσης στα πλαίσια των φετινών ενεργειών της για την αναβάθμιση των μέτρων στο park ferme και την απόλυτη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας. Από το 2002 ως μέλος της CIK- FIA Race συμμετείχε σε πολλές διαφορετικές μορφές του Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως αγωνοδίκης, αλυτάρχης ή διευθυντής αγώνων σε  Γαλλία, Ισπανία, Ινδία και Τζακάρτα. Από το 2010 είναι επίσης Επιθεωρητής Ασφαλείας για το CSAI της ιταλικής Ομοσπονδίας και της F.I.A.
    
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στο www.pickpatras.gr
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube