1ος Αγώνας TRC & DGC – Διαδρόμιο 8-9 Απριλίου 2017

1ος Αγώνας TRC & DGC – Διαδρόμιο 8-9 Απριλίου 2017

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα τουTimed Rally Challenge (TRC) που θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας.

Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένα εντελώς νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα.

Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, αυτές θα έχουν και δικό τους Έπαθλο το DIRT GAMES CHALLENGE.

Στο Διαδρόμιο θα φιλοξενηθεί ο πρώτος γύρος του επάθλου , η πίστα θα έχει νέα διαμόρφωση. Ο αγώνας θα αποτελείται από 4 σκέλη. Το κάθε σκέλος από μία διαδρομή μήκους 2,15 km με αφετηρία και τερματισμό. Από τα 4 περάσματα θα μετρήσουν τα 3 καλύτερα για τον κάθε οδηγό . Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική και στα 4 σκέλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 31/3/2017 και ώρα 20.00. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 80,00€.

Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για τους αγώνες που θα διεξαχθούν από 1 Απριλίου 2017 και στη συνέχεια, οι συμμετοχές θα δηλώνονται μόνο μέσω του ΣΔΔΑ (Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων).

Έτσι λοιπόν και για τον 1ο Αγώνα TRC & DGC οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν με αυτή την διαδικασία. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Οι αθλητές θα πρέπει να πληρώσουν μέσω ΣΔΔΑ το ποσό της συμμετοχής που αντιστοιχεί στο παράβολο της Ασφάλισης ( 30 € για τον αγώνα μας Ατομική Χρονομέτρηση). Το υπόλοιπο ποσό (50,00€) θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμός της Α.Λ.Α.Κορινθίας που θα βρείτε στην δήλωση συμμετοχής. Η Οργανωτική Επιτροπή διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να δεχθεί καμία συμμετοχή που θα υποβληθεί με άλλο τρόπο πέραν του ΣΔΔΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube