Η Ferrari F40, τώρα και σε… τραπέζι

Η Ferrari F40, τώρα και σε… τραπέζι

Ένα αλουμινένιο τραπέζι με τη μορφή της Ferrari F40 σμιλεμένη στο κέντρο του, μπορεί να γίνει δικό σας με μόνο… $20.000.

Το να φανερώνει η διακόσμηση του σπιτιού σου την αγάπη σου για την αυτοκίνηση δεν είναι εύκολο. Όταν ήμασταν μικροί κρεμούσαμε αφίσες, όμως ένας ενήλικας πώς μπορεί να δείξει ότι είναι petrolhead, με καλαίσθητο τρόπο;

Μια λύση είναι σίγουρα το τραπέζι της αμερικανικής εταιρίας Discommon. Πρόκειται για ένα στρογγυλό, αλουμινένιο τραπέζι σαλονιού, από το κέντρο του οποίου αναδύεται η μορφή ενός αυτοκινήτου. Προς το παρόν, στα δύο τραπέζια που έχει ήδη ολοκληρώσει η Discommon βρίσκουμε μια Ferrari F40 και ένα Ford GT. Καθένα από αυτά φτιάχνεται κατά παραγγελία, οπότε κανείς δεν ξέρει ποιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί την επόμενη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι απίστευτες φωτογραφίες του Fabian Oefner [+video]

Για την κατασκευή κάθε τραπεζιού απαιτούνται 100 ώρες δουλειάς, με 50 εξ αυτών να χρειάζονται για την κατασκευή της σιλουέτας του αυτοκινήτου και άλλες τόσες για τη διαμόρφωση του φινιρίσματος του τραπεζιού. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι κράμα αλουμινίου 6061, με αρχικό πάχος 10 πόντων. Η διαδικασία δεν είναι φτηνή, οπότε η τιμή ξεκινάει από τα $20.000, και αυξάνεται ανάλογα με την πολυπλοκότητα του αυτοκινήτου που ζητάει ο πελάτης. Για να παραμείνει σπάνιο το προϊόν, η εταιρία δεν σκοπεύει να κατασκευάσει περισσότερα από 10 τραπέζια.

Στο site της Discommon μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και του αντίστοιχου μπλε τραπεζιου με το Ford GT, και να κάνετε την παραγγελία σας.



[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube