Williams: O Kubica ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές στο Silverstone

Williams: O Kubica ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές στο Silverstone

Ο Πολωνός περιμένει πλέον την ανακοίνωση της ομάδας που θα του ανοίξει ή όχι την πόρτα για επιστροφή στην F1

Με μια λιτή ανακοίνωση η Williams μας πληροφόρησε ότι ο Robert Kubica ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές στην πίστα του Silverstone. 
 
Ο Πολωνός που αναζητά τρόπο επιστροφής στις πίστες μετά από 6,5 χρόνια απουσίας λόγω του ατυχήματος που είχε σε αγώνα ράλι, οδήγησε ένα μονοθέσιο προδιαγραφών 2014.
 
Η ομάδα αναζητά να καλύψει τη δεύτερη θέση μια και όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Lance Stroll έχει ήδη «καπαρώσει» τη μια θέση για το 2018.
Τώρα απομένει να κάνει και ο Paul di Resta τις προγραμματισμένες και γι' αυτόν δοκιμές και η ομάδα θα αποφασίσει ποιος από τους μνηστήρες είναι στην καλύτερη κατάσταση για να οδηγεί την επόμενη χρονιά το δεύτερο μονοθέσιό της. 
Βέβαια στον πίνακα των υποψηφίων εξακολουθεί να παραμένει και ο Felipe Massa, ο οποίος βρέθηκε φέτος στην Williams για να καλύψει το κενό του Bottas που πήγε στη Mercedes και αυτό εκτιμήθηκε πολύ από την ομάδα.
 
Σε κάθε περίπτωση η Williams δεν ανακοίνωσε ούτε πόσους γύρους έκανε ο Kubica, ούτε κάποια πιο λεπτομερή δεδομένα και αρκέστηκε να πει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 
 
Η ομάδα προγραμματίζει άλλον ένα γύρο δοκιμών με τον Πολωνό πριν τον αγώνα στο Austin, όπου -όπως λέγεται- o Kubica θα οδηγήσει μονοθέσιο προδιαγραφών 2017. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον di Resta να οδηγεί το ίδιο μονοθέσιο μια μέρα μετά τον αγώνα. 
 
Και όλα αυτά διότι η Williams θέλει να ανακοινώσει το δίδυμο των οδηγών της για την επόμενη χρονιά πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube