Vettel: Ελπίζω να πάω καλύτερα στους επόμενους αγώνες

Vettel: Ελπίζω να πάω καλύτερα στους επόμενους αγώνες

Πώς σχολιάζει ο Γερμανός οδηγός την επίδοσή του στο Grand Prix της Κίνας

Με τη Mercedes να έχει πλέον ξεφύγει στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και τους Hamilton και Rosberg να μονοπωλούν το ψηλότερο σκαλί στο βάθρο στους μέχρι τώρα αγώνες, είναι σίγουρο ότι στη Red Bull δεν νοιώθουν και τόσο καλά.

Παράλληλα, ο Vettel βλέπει τον team mate του, Daniel Ricciardo να αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις πιο γρήγορος από αυτόν, ενώ μέχρι τώρα έχει ακούσει δύο φορές στα ακουστικά του την εντολή να κάνει στην άκρη για να περάσει ο Αυστραλός. Το τελευταίο είναι ίσως και η καλύτερη... εκδίκηση του Webber, αφού οι κόντρα του με τον Vettel είναι γνωστή και τώρα βλέπει έναν άλλον Αυστραλό να "παίρνει το αίμα του πίσω".

Η 5η θέση του Vettel στην Κίνα την περασμένη Κυριακή δεν ήταν και ό,τι καλύτερο δεδομένου ότι ο Γερμανός ξεκινούσε από την 3η θέση. Ο ίδιος σχολίασε πως το μονοθέσιο του θέλει ακόμη πολλή δουλειά, ενώ σε ό,τι αφορά στις οδηγίες της ομάδας να αφήσει τον Ricciardo να περάσει είπε πως έκανα στην άκρη όταν ενημερώθηκα πως είχαμε διαφορετική σταρτηγική. Βέβαια- συμπλήρωσε- στην αρχή δεν το κατάλαβα γι' αυτό και ζήτησα δεύτερη φορά να μου το πουν, καθώς πίστευα πως έχοντας την ίδια γόμα ελαστικών είχαμε και την ίδια στρατηγική. Όσο προχωρούσε ο αγώνας έβλεπα να χάνω έδαφος και ρυθμό και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα είπε ο Vettel, που ελπίζω να το διορθώσουμε στους επόμενους αγώνες και βέβαια όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Να θυμίσουμε πως στην Κίνα, οι Red Bull υστερούσαν σε τελική ταχύτητα από τις Mercedes κατά 30 km/h περίπου, την ώρα που τα "ασημένια βέλη" απέδειξαν ότι μπορούσαν να κινούνται και πιο γρήγορα και να έχουν και τη μικρότερη συγκριτικά φθορά ελαστικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube