Θύμα απαγωγής η πεθερά του Bernie Ecclestone

Θύμα απαγωγής η πεθερά του Bernie Ecclestone

Ζητούν λύτρα 33 εκατ. ευρώ για να την απελευθερώσουν

Φλέβα χρυσού φαίνεται πως θέλουν να χτυπήσουν-αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα- οι απαγωγείς της πεθεράς του Bernie Ecclestone, στη Βραζιλία.
 
Σύμφωνα με τα όσα γράφει το τοπικό περιοδικό Veja, η 67χρονη Aparecida Schunck, μητέρα της τρίτης συζύγου του «θείου Bernie», της 40χρονης Fabiana Flosi, έπεσε θύμα απαγωγής την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο Ιντερλάγκος στο Σάο Πάολο.
 
Πάντα σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, οι απαγωγείς ζητούν το αστρονομικό ποσό των 33 εκατομμυρίων ευρώ για να την απελευθερώσουν.

 
Ο Ecclestone γνωρίστηκε με την Fabiana (είναι 40 χρόνια μικρότερή του καθώς το αφεντικό της F1 έχει πατήσει τα 86- γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1930), το 2009 όταν εκείνη εργάζονταν στη διοργάνωση του GP της Βραζιλίας. Η σχέση τους οδήγησε σε γάμο το 2012, που ήταν ο τρίτος για τον Bernie.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ecclestone εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής. Το 2012, ο Martin Peckham, απείλησε να απαγάγει την κόρη του Ecclestone, την Tamara, αν δεν του έδινε το ποσό των 200.000 λιρών. Τελικά ο Peckham κατέληξε στη φυλακή να εκτίει πενταετή ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube