Θα γκρεμιστεί η πίστα καρτ των αδελφών Schumacher στο Kerpen

Θα γκρεμιστεί η πίστα καρτ των αδελφών Schumacher στο Kerpen

Η πίστα καρτ της οικογένειας Schumacher πρόκειται να γκρεμιστεί ως το 2020, λέει ο Ralf.

Η πίστα καρτ των αδελφών Schumacher στο Kerpen πρόκειται να γκρεμιστεί ως το 2020 προκειμένου να ανοίξει δρόμο για ένα ορυχείο λιγνίτη.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Ralf, o νεότερος αδελφός του Michael. Οι εγκαταστάσεις της πίστας καρτ των Schumacher στο Kerpen περιλαμβάνουν επίσης μια κλειστή πίστα για ενοικιαζόμενο ερασιτεχνικό καρτ σε εσωτερικό χώρο, εστιατόρια, αίθουσες συνεδρίων, κ.λπ. Τίποτα από αυτά δεν θα επηρεαστεί. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να  ξηλωθεί η ιστορική υπαίθρια πίστα, αυτή από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ο αδελφός του ο οποίος έχει έξι νίκες στην F1. Η πίστα είναι έδρα του τοπικού Σωματείου Καρτ και ο χώρος από όπου επίσης ξεκίνησε ο Sebastian Vettel.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δέκα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστή τον Schumacher [video]

«Δυστυχώς αυτό το κομμάτι θα εξαφανιστεί», είπε με πικρία ο Ralf στην τοπική εφημερίδα Kölner Express. «Η από κοινού έρευνα με τον φορέα εκμετάλλευσης του ορυχείου για να βρουν μια άλλη αποδεκτή λύση απέβη άκαρπη. Είναι κρίμα. Είναι το τέλος μιας παράδοσης. Ήταν και είναι ένα μέρος σημαντικό για την τοπική νεολαία». Να σημειωθεί ότι ακόμη και σήμερα πραγματοποιούνται τακτικά επίσημοι αγώνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube