Τα είδε όλα η ξανθιά δίπλα στον Hamilton [video]

Τα είδε όλα η ξανθιά δίπλα στον Hamilton [video]

Η όμορφη ξανθιά δημοσιογράφος μάλλον το μετάνιωσε που σκέφτηκε να πάρει συνέντευξη από τον Hamilton στη διάρκεια ενός γύρου στην πίστα της Sepang.

Η δημοσιογράφος Rosanna Tennant αποφάσισε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού του Lewis Hamilton, για έναν γύρο στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, με μια Mercedes-AMG GT. Και να κάνει και ερωτήσεις.

Για τον Hamilton, όπως ο ίδιος είπε από την αρχή αλλά και όπως δείχνει το άνετο ύφος του και ο χαμηλός τόνος της φωνής του, είναι «μια Κυριακάτικη βόλτα». Πράγματι, για τον Hamilton που έχει συνηθίσει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τη ζελατίνα του κράνους του, με το μυαλό και το σώμα του συνηθισμένα στα μεγέθη πλευρικής επιτάχυνσης, τις δυνάμεις επιβράδυνσης και  την ταχύτητα που καλύπτει απόσταση ένα αυτοκίνητο Formula 1, ο ρυθμός που κυλά ο δρόμος μέσα από το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου δρόμου, όσο γρήγορο κι αν είναι αυτό, μοιάζει απελπιστικά αργός. Είναι σαν να έχει παγώσει ο χρόνος.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Mercedes-AMG GT S [video]

Δείτε ακόμη Ο Hamilton βάζει μπρος την Mercedes-AMG Project One [video]

Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για όλους εμάς του κοινούς θνητούς που οδηγώντας μια Mercedes-AMG GT νιώθουμε την αδρεναλίνη να ξεχειλίζει. Ούτε φυσικά για την συμπαθέστατη δημοσιογράφο, η οποία όσο κι αν εμπιστεύεται τον πρωταθλητή, και καλά κάνει, δεν μπορεί παρά να… αγχώνεται (sic). Παρόλα αυτά, βρίσκει το κουράγιο να κάνει κάποιες ερωτήσεις. Στις οποίες ο Hamilton απαντά με ιδιαίτερα χαλαρό ύφος. Φαίνεται να έχει τόση άνεση να σκεφτεί την κάθε λέξη του, λες και τίποτα άλλο δεν συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Άσχετα αν ντριφτάρει το θηρίο των 550 ίππων με κάτι μεταξύ 3η και 4η σχέσης. Φαίνεται μάλιστα να διασκεδάζει με τη παρέα της. Ενώ ξεκινά κουμπωμένος, στην πορεία του γύρου χαμογελά και στο τέλος γίνεται αρκετά διαχυτικός. Για να την πειράξει μάλιστα, ενώ ο γύρος φτάνει στο τέλος του, γυρνά λίγα μέτρα προς τα πίσω και κάνει μερικά donuts, που είναι και το τελειωτικό χτύπημα για την Rosanna Tennant. Η οποία, εδώ που τα λέμε, είναι λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube