Ross Brawn: «Ενθαρρυντικά σημάδια» από τον Schumacher

Ross Brawn: «Ενθαρρυντικά σημάδια» από τον Schumacher

O πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari και ομαδάρχης της Mercedes δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα για την ανάρρωση του πολυπρωταθλητή.

Ο Michael Schumacher, που ήταν μαζί με τον Brawn στην Benetton, τη Ferrari και τη Mercedes, είναι γνωστό ότι τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι κάνοντας σκι πριν τέσσερα χρόνια.

Μετά από μακρά παραμονή σε νοσοκομεία, συνεχίζει την ανάρρωση ιδιωτικά, στο σπίτι της οικογένειας, στη Γενεύη της Ελβετίας.

«Η οικογένεια επέλεξε να συνεχίσει την ανάρρωση του Michael ιδιωτικά και πρέπει να το σεβαστώ», είπε ο Brawn στο BBC Sport.

«Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι προσευχόμαστε κάθε μέρα να δούμε περισσότερα από αυτά. Οπότε είναι δύσκολο να πω πιο πολλά, σεβόμενος την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κυκλοφορούν πολλές φήμες και σενάρια για την κατάσταση του Michael. Τα περισσότερα είναι λανθασμένα και απλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε κάποια πρόοδο, και μια μέρα να μπορέσουμε να δούμε τον Michael να κυκλοφορεί έξω και να έχει αναρρώσει από τα φοβερά τραύματά του».

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ανέκυψε κατά τη διάρκεια δίκης ότι ο Schumacher δεν μπορεί να περπατήσει, μετά από ισχυρισμό γερμανικού περιοδικού για το αντίθετο, πέρσι τον Δεκέμβρη.

[Πηγή: Motorsport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube