Rosberg: Ο Hamilton δεν είναι σε καλή ψυχολογία

Rosberg: Ο Hamilton δεν είναι σε καλή ψυχολογία

Είναι η πρώτη φορά από το 2014 που η Mercedes δεν έχει κερδίσει ούτε έναν αγώνα στους τρεις πρώτους της χρονιάς.

Ο Hamilton αλλά και η Mercedes δεν έχουν κερδίσει ούτε έναν αγώνα από τους τρεις που μέχρι στιγμής έχουν γίνει, και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από το 2014.

Το γεγονός αυτό- λέει ο Rosberg – έχει επηρεάσει την ψυχολογία του Hamilton που τον ωθεί να κάνει λάθη.

Ο Γερμανός, που έχει συνυπάρξει καιρό και όχι υπό τις καλύτερες συνθήκες με τον Hamilton στα γκαράζ της Mercedes, δήλωσε στο RTL αμέσως μετά τον αγώνα στην Κίνα πώς ο πάλαι ποτέ ομόσταυλός του έχει την τάση να χάνει το ηθικό του όταν όλα πάνε στραβά, αλλά αυτό δεν κρατάει για πάντα. Δεν είναι συγκεντρωμένος αυτή τη στιγμή και είμαι περίεργος είπε, να δω αν θα ανακάμψει στο Μπακού.

Ακόμη και ο ίδιος ο Βρετανός, μετά τον αγώνα στην Κίνα και παρά το γεγονός ότι μείωσε τη βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει από τον Vettel, παραδέχτηκε πως αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολο να κυνηγήσει τον τίτλο, ενώ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά πιο δύσκολη από την περυσινή.

Προφανώς και ο Hamilton δεν αναφερόταν στον εαυτό του αλλά στο μονοθέσιο της Mercedes, το οποίο σύμφωνα με τον Wolff αντιμετώπιζε πρόβλημα με το να βρει τις σωστές θερμοκρασίες στα ελαστικά του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube