Ricciardo: Με γ@@@σε η ομάδα για δεύτερη φορά [video]

Ricciardo: Με γ@@@σε η ομάδα για δεύτερη φορά [video]

Έξαλλος ο Αυστραλός οδηγός με το πιτ-στοπ… παρωδία που του στέρησε τη νίκη στο Grand Prix του Μονακό.

Δεν μιλιέται ο Ricciardo από τα νεύρα του με όσα έγιναν στο Grand Prix του Μονακό και τα οποία του στέρησαν μια βέβαιη -όπως φαινόταν- νίκη στο Πριγκιπάτο.

Και μπορεί κάποιος άλλος στη θέση του να πανηγύριζε για τη δεύτερη θέση στο βάθρο, αλλά ο Αυστραλός αν τον πιάσεις από τη μύτη θα σκάσει!

Όταν του ζήτησαν να περιγράψει πως αισθάνεται ήταν σαφής: Αν δεν βλασφημίσω δεν θα μπορέσω να περιγράψω αυτό που νοιώθω. Πήρα ένα βάθρο αλλά δεν είμαι χαρούμενος, είπε. 

Όταν όμως του ζητήθηκε να περιγράψει τι ακριβώς έγινε στο δεύτερο καθοριστικό γι' αυτόν πιτ-στοπ ξέσπασε: Απλά για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με γ@@@@αν, είπε, αναφερόμενος και στον αγώνα της Βαρκελώνης όπου η ομάδα τον έβαλε για τρίτο πιτ-στοπ ενώ ήταν εμπρός και με τον Verstappen να ακολουθεί άλλη στρατηγική.

Για το Μονακό το μόνο που είπε είναι πως «αυτό που θέλω τώρα είναι να φύγω από εδώ. Συζητήσεις με την ομάδα θα κάνουμε άλλη ώρα».

Να θυμίσουμε πως ο Αυστραλός προηγείτο και με μεγάλη διαφορά στον αγώνα στο Πριγκιπάτο, όταν μπήκε στα πιτ για να βάλει από ενδιάμεσα ελαστικά, αυτά με την πολύ μαλακή γόμα, με την οποία πήγε μέχρι τέλους. Όμως, στη Red Bull έκαναν τραγικό λάθος, καθώς καθυστέρησαν και έφερναν ένα-ένα τα ελαστικά. Έτσι, το πιτ στοπ διήρκεσε 13.6" και η νίκη να πάει στον Hamilton.

O διευθύνων σύμβουλος της RBR Helmut Marko μίλησε για «ανθρώπινο λάθος» λέγοντας πως «υπήρξε παρεξήγηση και λάθος επικοινωνία. Θα ερευνήσουμε και θα βρούμε τι συνέβη. Πραγματικά λυπάμαι για τον Ricciardo. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε».

Δείτε το βίντεο με το πιτ-στοπ που κόστισε τη νίκη στον Ricciardo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube