Πιο ενεργό ρόλο για το 2015 παίρνει στην Williams η Susie Wolff

Πιο ενεργό ρόλο για το 2015 παίρνει στην Williams η Susie Wolff

Η ομάδα δηλώνει εντυπωσιασμένη με τις τεχνικές γνώσεις της αλλά και τις επιδόσεις της στην πίστα

Η Williams αποφάσισε να αναβαθμίσει το ρόλο της Susie Wolff στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Felipe Nasr για τη Sauber.
 
Η Wolff είχε ρόλο οδηγού εξέλιξης στηn Williams τις περασμένες τρεις σεζόν, θέση που περιελάμβανε και τη συμμετοχή της στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής στο Βρετανικό και Γερμανικό Grand Prix του 2014.
 
Η αναβάθμισή της για το 2015 εγγυάται μια πιο εκτεταμένη εμπλοκή της στα δοκιμαστικά της Παρασκευής πριν τους αγώνες αλλά και δοκιμές simulator.Η ίδια σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές είπε πως είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Χαίρομαι, συμπλήρωσε, που η Williams ναγνωρίζει τις προσπάθειές μου για να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μου. 
 
Την ίδια στιγμή από την ομάδα δηλώνουν πως η Susie ξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της αλλά και τη σκληρή της δουλειά για να βελτιώσει τις επιδόσεις της, τονίζοντας πως το πιο «καλό της χαρτί» είναι οι τεχνικές γνώσεις που διαθέτει. 
Η Williams έχει κρατήσει για το 2015 τους Valtteri Bottas και Felipe Massa, ενώ για τη θέση που κατείχε η Wolff το 2014 θα αναζητήσει έναν ακόμη οδηγό. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube