Pascal Wehrlein: Είμαι έτοιμος να πάρω τη θέση του Rosberg

Pascal Wehrlein: Είμαι έτοιμος να πάρω τη θέση του Rosberg

Τα σενάρια λένε πως ο οδηγός της Manor και δοκιμαστής της Mercedes συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί δίπλα στον Hamilton

Με τη Mercedes να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Rosberg και τα σενάρια να αναφέρουν το ένα όνομα μετά το άλλο, ο Γερμανός οδηγός δηλώνει έτοιμος να πάρει τη θέση του παγκόσμιου πρωταθλητή.
 
Ο Pascal Wehrlein που από τη μια έχει μια μακροχρόνια σχέση με τη Mercedes και από την άλλη δεν έχει ακόμη υπογράψει για την επόμενη χρονιά, εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος (και με βάση τις δηλώσεις Wolff) να ντυθεί στα χρώματα της Mercedes.
 
O πρωτάθλητης του 2015 του DTM που οδήγησε στην παρθενική του εμφάνιση στην F1 με τη Manor, έχει στο ενεργητικό του τα παρισσότερα χιλιόμετρα δοκιμών με τη Mercedes συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς δοκιμών εξέλιξης για το 2017 με τα ελαστικά της Pirelli.
 
Μετά την παραλαβή του βραβείου για τον καλύτερο rookie της χρονιάς στα βραβεία του Autosport, ο Wehrlein ερωτηθείς αν ένιωθε έτοιμος να κάνει το βήμα στη Mercedes, απάντησε: «Σίγουρα. Μια σεζόν στην F1 δεν λέει και πολλά, αλλά αισθάνομαι έτοιμος και νιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση.
Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση ανήκει στα αφεντικά. Υποθέτω ότι το τηλέφωνο του Toto πρέπει να έχει άνάψει από την Παρασκευή, επειδή πολλοί οδηγοί τον έχουν καλέσει, αλλά σέβομαι τη διαδικασία».
 
Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι με τις δοκιμές των ελαστικών έχω συνολικά τη μεγαλύτερη εμπειρία και αυτό είναι που μετράει». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube