Οριστικό: Ο Bottas στη Mercedes, ο Massa στην Williams

Οριστικό: Ο Bottas στη Mercedes, ο Massa στην Williams

Ο Bottas αντικαταστάτης του Rosberg στη Mercedes, δίπλα στον Hamilton. O Felipe Massa συμφώνησε με την Williams και για το 2017, αναβάλλοντας την συνταξιοδότησή του.

Με ανακοίνωσή της στο twitter η Williams F1 επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Felipe Massa, στην θέση του Valteri Bottas ο οποίος αποδεσμεύεται για την Mercedes.

Επίσημη δήλωση από την πλευρά της Mercedes δεν έχει υπάρξει ακόμη, αλλά η ανακοίνωση της Williams αναφέρει αυτολεξεί: "Η Williams Martini Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Felipe Massa για να επιστρέψει στην ομάδα με συμβόλαιο ενός έτους, στην θέση του Valtteri Botas τον οποίο η ομάδα αποδεύσμευσε για να ενταχθεί στην ομάδα της Mercedes για το 2017".

Την στιγμή αυτή, και ενώ είμαστε σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από την πλευρά της Mercedes, στον λογαριασμό της γερμανικής ομάδας στο twitter υπάρχουν αυτές οι αναρτήσεις.



To λογοπαίγνιο στην πρώτη ανάρτηση με την λέξη bo77om, τα λέει όλα, αφού είναι τα αρχικά του επώνυμου Bottas και το 77 είναι ο αριθμός του Φιλανδού. Το puzzle πιο κάτω αφορά στην επίσημη ανακοίνωση, νωρίτερα σήμερα, της συμφωνίας της Sauber με τον Pascal Wehrlein, ενός από τους οδηγούς που είχε συνδεθεί με το μπάκετ του Rosberg καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της γερμανικής εταιρείας και είναι μάλιστα πρωταθλητής DTM με Mercedes. Καθώς και στην περίπτωση του Massa. Οπότε, κοντός ψαλμός...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube