«Όχι» της Red Bull σε δοκιμές του Vettel με τη Ferrari

«Όχι» της Red Bull σε δοκιμές του Vettel με τη Ferrari

Ο Sebastian Vettel δεν θα αποδεσμευτεί νωρίτερα από το συμβόλαιό του με τη Red Bull ώστε να μπορεί να κάνει δοκιμές με τη Ferrari στο Abu Dhabi, στις 25/11.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα ως ο αντικαταστάτης του Fernando Alonso στη Ferrari για το 2015.

Αν και ήταν δυνατόν να έχει ο Γερμανός μια πρώτη εμπειρία με τη Ferrari στις δοκιμές που θα γίνουν στην πίστα Yas Marina μετά το αγωνιστικό φινάλε της χρονιάς, τα αφεντικά της Red Bull μπλόκαραν αυτά τα σχέδια.

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στο Sochi, o ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, είπε ότι η ομάδα θα κρατήσει τον Vettel δεσμευμένο κατά το συμβόλαιό του, το οποίο ισχύει μέχρι και πέντε ημέρες μετά το GP του Abu Dhabi.

«Μόνο από τότε και μετά θα είναι ελεύθερος», δήλωσε ο Mateschitz. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Vettel θα απομονωθεί από κάθε πληροφορία σχετικά με τα σχέδια της Red Bull για το 2015, έτσι ώστε να μην μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες στη Ferrari.

«Ο Sebastian θα έχει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τον Daniel [Ricciardo] και το ίδιο υλικό στους τελευταίους αγώνες. Όμως δεν θα έχει καμία ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που προγραμματίζουμε για το 2015».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube