Ο Vettel τραγουδά στον ασύρματο ενώ οδηγεί

Ο Vettel τραγουδά στον ασύρματο ενώ οδηγεί

Ο Vettel εύχεται στον μηχανικό του χρόνια πολλά τραγουδώντας από τον ασύρματο ενώ οδηγεί την Ferrari του στις δοκιμές του GP Abu Dhabi.

Έχουμε ακούσει πολλά να λέγονται στα team radios, αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φόρά. O Vettel οδηγεί στην πίστα Yas Marina στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων του Grand Prix στο Abu Dhabi και τραγουδά στα ιταλικά το "Happy Birthday" στον μηχανικό του Riccardo Adami.

Έχουμε ακούσει οδηγούς να φωνάζουν από στον ασύρματο, διαφωνόντας για τις επιλογές στρατηγικής της ομάδας. Τους έχουμε ακούσει να ζητούν την τιμωρία κάποιου άλλου οδηγού. Να διαμαρτύρονται για την απόδοση του μονοθεσίου ή των ελαστικών. Έχουμε ακούσει τον Kimi να λέει "μη μου μιλάς, ξέρω τι κάνω". Τον Rosberg να παραπονιέται ότι του μιλούν συνέχεια μέσα στις στροφές. Τον Alonso να αποκαλεί τον Honda πίσω από την πλάτη του "κινητήρα GP2". Και πολλά άλλα. Αυτή τη φορά το team radio που θα γίνει highlight του διημέρου στο Abu Dhabi ήταν η ευγενική "χειρονομία" του Vettel να ευχηθεί χρόνια πολλά στον μηχανικό του Riccardo Adami δημοσίως, την ώρα που από την τηλεοπτική κάλυψη βλέπαμε on board εικόνα να οδηγεί την Ferrari του στο Yas Marina Circuit, στην διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών η οποία είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο εδώ...

Δημοσιεύτηκε από Loosewheelnut στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube