«O Schumacher έχει βγει από το κώμα»

«O Schumacher έχει βγει από το κώμα»

Έτσι δήλωσε ο γιατρός που τον κουράριζε στο νοσοκομείο της Grenoble και τον επισκέπτεται τώρα τακτικά στο σπίτι του.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien”, o καθηγητής Jean-Francois Payen, επικεφαλής του τμήματος αναισθησίας-ανάνηψης CHU του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Grenoble, έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την υγεία του Michael Schumacher.

Συνεχίζετε να βλέπετε τον Michael Schumacher;
Ναι, πήγα πρώτα να τον δω στο νοσοκομείο της Λωζάνης, αφού είχε φύγει από το CHU της Grenoble τον Ιούνιο. Τώρα τον επισκέπτομαι τακτικά στο σπίτι του για να παρατηρώ την εξέλιξή του και να μοιράζομαι τις απόψεις μου με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Όμως πρέπει να έχουμε υπομονή. Είμαστε μέσα σε μια χρονική κλίμακα που εκτείνεται από ένα μέχρι τρία χρόνια. Στο σπίτι του, βρίσκεται σε συνθήκες πολύ ευνοϊκές για να διευκολύνουν την ανάρρωσή του. Αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον μπορεί να τον βοηθήσει.  

Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του;
Όχι, δεσμεύομαι από το ιατρικό απόρρητο. Το μόνο που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Θα πρόσθετα κάτι ακόμα: Ο Michael Schumacher είναι πολύ σεμνός, όπως και η οικογένειά του. Είναι άνθρωποι που εκτιμώ ιδιαίτερα και πρέπει να τους σεβαστούμε μέσα στην τραγωδία που ζούνε και στον μακρύ δρόμο που πρέπει να διανύσουν μαζί.

[Πηγή: Le Parisien]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube