Ο Pascal Wehrlein στη Sauber

Ο Pascal Wehrlein στη Sauber

Όλα δείχνουν πως τη θέση του Rosberg στη Mercedes θα πάρει ο Bottas

Τη θέση του Felipe Nasr στη Sauber θα πάρει το 2017 ο Pascal Wehrlein σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Μάλιστα λένε πως ήδη ο Wehrlein έχει υπογράψει.

Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη Sauber ήταν σε μεγάλο βαθμό κάτι το αναμενόμενο, αφού είχε χάσει τη στήριξη από τον βασικό του χορηγό. Ωστόσο, οι συζητήσεις του Wehrlein με τη Sauber ενώ είχαν ξεκινήσει, ξαφνικά «πάγωσαν» με εντολή του του αγωνιστικού διευθυντή της Mercedes, Toto Wolff στον οδηγό. Και αυτό διότι ο Wehrlein έγινε ξαφνικά ένας από τους υποψήφιους οδηγούς για να πάρει τη θέση του Nico Rosberg, του οποίου η αιφνίδια αποχώρηση έφερε τα πάνω-κάτω στη Formula1. 
 
Η σημερινή όμως εξέλιξη, σημαίνει πως η Mercedes δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Wehrlein και βέβαια σημαίνει επίσης πως μάλλον οι συζητήσεις της με τον Valtteri Bottas προχώρησαν και πως τα βρήκαν με τη Williams
Μένει να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για όλα αυτά που θα επιβεβαιώσουν και το ρεπορτάζ, που όμως προέρχεται από άκρως αξιόπιστες πηγές... 
 
Κάπως έτσι, στη Williams, ο Felipe Massa που αποχώρησε εν μέσω δακρύων και συγκίνησης αλλά επανέκαμψε, το 2017 θα αγωνίζεται μαζί με τον νεαρό Lance Stroll.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube