O Nico Hulkenberg παραμένει στην Force India και το 2015

O Nico Hulkenberg παραμένει στην Force India και το 2015

Η Ινδική ομάδα σημαδεύει ακόμη υψηλότερους στόχους για την επόμενη χρονιά

Επιβεβαιώθηκε ότι ο Nico Hulkenberg θα οδηγεί για την Force India και για την επόμενη χρονιά με τον 27χρονο οδηγό να δηλώνει ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη.
 
Ο ίδιος δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος για τις μέχρι τώρα επιδόσεις της ομάδας, που μάχεται για να καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα και πιστεύει πως του χρόνου θα πετύχουν ακόμη περισσότερα.
Τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που έχει η ομάδα με τη Mercedes και υπογράμμισε πως όλοι στη Force India είναι "πεινασμένοι" για διακρίσεις. 
 
O Γερμανός είχε ρόλο δοκιμαστή στη Force India το 2011 και επίσημου οδηγού το 2012 όπου με 63 βαθμούς στο ενεργητικό του, βρέθηκε στην ενδέκατη θέση της τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα οδηγών.
 
Για το 2014 έχει μέχρι στιγμής 13 πλασαρίσματα σε βαθμολογούμενες θέσεις, με καλύτερη την πέμπτη θέση σε Μαλαισία, Μπαχρέιν και Μονακό. Ο ίδιος έχει συγκεντρώσει 76 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος οδηγών με την Force India να έχει 123 βαθμούς και να δίνει τη μάχη με τη McLaren για την πέμπτη θέση στους κατασκευαστές.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube