Ο Mika Hakkinen θα οδηγήσει τη McLaren M23 του Emerson Fittipaldi [video]

Ο Mika Hakkinen θα οδηγήσει τη McLaren M23 του Emerson Fittipaldi [video]

Ο βετεράνος οδηγός της F1 θα οδηγήσει το κλασικό μονοθέσιο της McLaren στο Rolex Monterey Motorsport Reunion.

Ο βετεράνος πρωταθλητής F1 Mika Hakkinen είναι πρεσβευτής της McLaren με την οποία άλλωστε έχει πάρει τους δύο τίτλους του, το ’98 και το ’99. Πολύ λογικά αυτός επιλέχθηκε από τη McLaren να οδηγήσει ένα εμβληματικό της μονοθέσιο, την M23 του Emerson Fittipaldi.

Η McLaren, η Μ23 και ο Hakkinen θα πάρουν μέρος στο Rolex Monterey Motorsport Reunion που θα διεξαχθεί στην πίστα Mazda Raceway Laguna Seca, η οποία μάλιστα γιορτάζει τα 60ά της γενέθλια. Το συγκεκριμένο μονοθέσιο που θα οδηγήσει ο Mika Hakkinen είναι αυτό που έδωσε στον θρύλο των IndyCars Emerson Fittipaldi το πρωτάθλημα οδηγών στην F1 το 1974. Ο Hakkinen θα κάνει δύο σκέλη 15 λεπτών.

Ο Hakkinen και το κλασικό μονοθέσιο της McLaren θα είναι ένας από τους εκατοντάδες συνδυασμούς θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων και οδηγών που οι θεατές του event θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν. Το ρεπορτάζ λέει ότι αρχικά τη McLaren Μ23 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να οδηγήσει ο Jenson Button, αλλά έπρεπε να ακυρώσει τελευταία στιγμή. Όπως εύστοχα αναφέρει και το Motor1, είναι σαν να έχεις τους Pink Floyd ως back up αντί των Led Zeppelin.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube