Ο Max Verstappen κάνει σκι με μια RB7 [videos]

Ο Max Verstappen κάνει σκι με μια RB7 [videos]

Αν μη τι άλλο η Red Bull Racing είναι γνωστή για τα ακραία και τρελά event που διοργανώνει. Το πιο πρόσφατο και εποχικό από αυτά έγινε στις αυστριακές Άλπεις.

Για τις ανάγκες του event, που διοργανώθηκε στο αλπικό θέρετρο Kitzbühel, επιστρατεύτηκε από το αδελφό team F1 της Toro Rosso ο ανερχόμενος πιλότος του, Max Verstappen. To πρότζεκτ ήταν ο Ολλανδός πιλότος να οδηγήσει τo μονοθέσιο RB7 του 2011 στη χιονισμένη πίστα.

Φυσικά ένα μονοθέσιο δεν μπορεί να οδηγηθεί σε τέτοιες συνθήκες, όπου η πίσω κίνηση και η χαμηλή πρόσφυση ουσιαστικά θα το άφηναν… ακίνητο. Οπότε, η τέως πρωταθλήτρια RB7 εφοδιάστηκε με λάστιχα με καρφιά και αλυσίδες! Το μοτέρ ρυθμίστηκε ανάλογα, έτσι ώστε να μειωθεί η απόκριση και η απόδοσή του για να δίνει τη δυνατότητα του απαραίτητου κοντρόλ στον Verstappen και να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει στην πίστα.

Προφανώς και η όλη διοργάνωση δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα επικοινωνιακό παιχνιδάκι για τη Red Bull Racing. Το θέαμα σαφώς και ήταν κατώτερο των προσδοκιών για τους θεατές και μάλλον αυτός που το χάρηκε διπλά ήταν ο Max Verstappen. Και την πλάκα του έκανε και χαρτζιλίκι έβγαλε ή τέλος πάντων επιτέλεσε διασκεδαστικά τις συμβατικές υποχρεώσεις του.

[Πηγή VerstappenNL]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube