Ο Lauda αποκαλύπτει: Hamilton και Rosberg δεν έλεγαν ούτε καλημέρα [video]

Ο Lauda αποκαλύπτει: Hamilton και Rosberg δεν έλεγαν ούτε καλημέρα [video]

Οι σχέσεις των δύο οδηγών της Mercedes ήταν χειρότερες και απ' ό,τι φαινόταν.

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τις σχέσεις του Lewis Hamilton και Nico Rosberg προχώρησε ο Niki Lauda.
 
Οι δύο οδηγοί συνυπήρξαν στο πρωτάθλημα του 2016, το οποίο κατέκτησε ο Rosberg και ο οποίος αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
 
Είναι η πρώτη φορά που ο Lauda αποκαλύπτει κάτι που όλοι ξέραμε, αλλά όχι στην ένταση και έκταση που περιγράφει ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes
 
Απλώς δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, λέει ο Lauda. Δεν έλεγαν ούτε καλημέρα ο ένας στον άλλον αν τύχαινε να συνατηθούν το πρωί. Δεν περίμενα -λέει ο Niki- να τρώνε μαζί πρωινό, αλλά αυτοί είχαν φτάσει στο άλλο άκρο. 
 
Το ποτήρι φάνηκε να ξεχειλίζει ύστερα από τη σύγκρουση που είχαν το 2016 στον αγώνα της Ισπανίας. Η ομάδα αμέσως μετά τους κάλεσε στο motorhome και ο Lauda αποκαλύπτει ότι τότε είπε πως η ευθύνη ανήκει στον Hamilton. Για μένα, λέει ο Αυστριακός, είναι ξεκάθαρο πως η ευθύνη ήταν του Lewis. Έπρεπε να πάρω θέση είπε και δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε ένα συμβάν όπως αυτό μπορούμε να κρατάμε ισορροπίες και τελικά να λέμε πως δεν έγινε τίποτα. 
 
Ο Lauda δήλωσε ότι συναντήθηκε ξανά με τον Hamilton στην Ibiza για να μιλήσει για το περιστατικό κατ' ιδίαν, την ώρα που η Mercedes έβαλε όριo στη διαμάχη των οδηγών και είπε πως θα διακόψει το συμβόλαιο εκείνου που δρα χωρίς να σκέφτεται το συμφέρον της ομάδας. 
 
Είπαμε και στους δύο -λέει ο Lauda- πως το περιστατικό στην Ισπανία ήταν απαράδεκτο. Ενας από τους δύο έπρεπε να κερδίσει και δεν είναι δυνατόν ο ένας να σπρώχνει τον άλλο εκτός αγώνα. 
 
«Είχαμε κάποιους κανόνες, και δεν επιτρέπεται να κάνετε κάτι τέτοιο. Είμαστε αποφασισμένοι αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί να προχωρήσουμε ως ομάδα σε πολύ αυστηρές ποινές που μπορεί να φτάσουν και μέχρι τη λύση του συμβολαίου ενός εκ των δύο. Δεν μπορεί να καταστρέφετε ο ένας τον αγώνα του άλλου», αποκαλύπτει ο Lauda ότι είπαν στους δύο οδηγούς. 
 
Στη συνέχεια καταλήγει, μπήκαν πιο αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς ανάμεσα στους οδηγούς και οι μεταξύ τους κόντρες μειώθηκαν, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους σε προσωπικό επίπεδο
 
Δείτε το video από το συμβάν στην Ισπανία... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube